2777
2789
عنوان

درخواست نامتعارف دوست دختر داداشم

1095 بازدید | 49 پست

داداشم و این خانوم نوجوان هستن جفتشون زیر بیست سالن،یکی دوبار اومده خونه مامانم اینا تو پذیرایی منتظر داداشم مونده و مامانم ازش پذیرایی کرد و مام هممون دوسش داریم و برخوردمون با همدیگه خوب بوده دختر منم سه سالشه و یکم زبون زیاد میریزه ،الان بهم پیام داده اگه میشه ما (یعنی خودش و داداشم )امروز عصر بیایم فلانی (دخترم ) و ببریمش بیرون با خودمون خیلی من دوسش دارم و بانمکه  

حقیقتا بحثم اصلا این خانوم نیست بحثم اینه من بچه رو به دایی و عموش به تنهایی هرگز نمیسپارم و این دختر خانومم رو هم رفته پنج بار هم ندیدم هر بارم مدت کوتاه دیدمش هیچ شناختی ندارم ازش و قطعا این درخواست و قبول نمیکنم چجوری شکلی که سو تفاهمی پیش نیاد اما شفاف و بدون بهانه بهش بگم نمیخوام این کارو انجام بدم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ن میترسم ملکه منو بخوری یوقت 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بگید پدرش اجازه نمیده

این حرفو خیلی دوس ندارم دوست دارم شفاف بیان کنم که این درخواست برای من متعارف نیست و ترجیحم اینه تکرار نشه حتی اگه خیلی صمیمی باشیم با هم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چ روشن فکر😂🤭

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜