سلام من همسرم ماموریته .و اصلا بهش اجازه نممیدن ک برگرده چند روز پیش ک حقوق هارو ریختنروی کارت بانک سپه من گوشی همسرم خونه نبودک رمزجدید فرستادن روببینم اومدم س تا رمز زدم کارت مسدود شد الان میرم بانک ب من نمیدن رمز رو همسرمم تاماه دیگه نمیاد ازاونورم من پول ندارم بابچه 🥲چیکارکنم بهم رمزروبدن
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
همسرت تو همون شهر که هست بره شعبه بانک تقاضای کارت جدید کنه و برای شما ارسالش کنه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
هرچی گفته مشکل براکارت حقوقمون پیش اومده یک ساعت بزارید برم کارت رو درست کنم بازم اجازه ندادن😪
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ن این بانک سپه مگه براش مشکل پیش نیومد زنان جنگ دیگ همراه بانکم کارنمیکنه بعدم همسرم گوشیشو اجازه نمیدن ببره محل کار حتی