2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم خیلی ناراحتم

994 بازدید | 43 پست

اصلا نمیتونم بگم این آدم خوبه یا بده 

زبونش ک ماشاالله نیش عقرب 

رفتیم ی شهری اون یکی پسرش اصلا آدم حسابش نکرد ما گفتیم بیاید با ما بریم 

دیدم تو ماشین از کیفش ی نایلون درآورد سه تا برام شومیز خریده بود تشکر کردم کلی بردیم رسوندیمشون موقع برگشت بازم اون برادرشوهرم اصلا تعارفشون نکرده بیاید مسیر برگشت ما ببریمتون بازم با ما اومدن بعد مارو بردن کافه حساب کردن 

تو ماشین ب من میگه تو آدم حرف دربیاری هستی 😏

درحالیکه خدارو شاهد میگیرم اصلا اینجور آدمی نیستم خودشون بشششششدت حرف درآر هستن جوری ک بدون اغراق تا داخل بینی طرف مقابل هم نگا میکنن میان مسخره میکنن بعد من شدم حرف درآر 

دلم میخواد شومیزارو بندازم اشغال 

بعد میگن مادرشوهر چ خوبه عروس بدهدرحالیکه مادرشوهر نیش نزنه میمیره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ول کن بابا از شومیز و کافه لذت ببر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ول کن بابا از شومیز و کافه لذت ببر

دلم گرفت بخوره تو سرش 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چی گفتی که گفت شما حرف در بیاری

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

نیش زبونشو بذار کم دست و دلبازیش تا بگذره بره 

البته خودم باشم میگم نه شیر شتر نه دیدار عرب اما شما احتمالا مجبوری باهاش اینور اونور بری پس سخت نگیر

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

فازت چیه تو تاپیک بقیه میای اینو میگی؟! 

چرا خودت تاپیک نمیزنی؟! 

تو اون تاپیک قبلیه هم که جواب تو دادن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

عزیزم کارت بی نهایت زشته اومدی تاپیک من تاپیک میزنی؟؟یکم ب حریم دیگران احترام بزار لطفا

فازت چیه تو تاپیک بقیه میای اینو میگی؟! چرا خودت تاپیک نمیزنی؟! تو اون تاپیک قبلیه هم که جواب تو داد ...

خودش هم یه میلیارد بار این تاپیک روزده 

اصلا انگار وسواس فکری گرفته از دست این پسره 

یکی نیست بگه بابا نظر ما هرچی باشه طرف زن گرقته تموم شد رفت پس فردا بچه دار میشه توهنوز میگی به نظرتون چرا همچین کرد !!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوشم میاد هیچ کس تحویلت هم نمیگیره هاااا میشه ول کنی تو تاپیک های دیگران پیام نزاری، ؟ ول من پسره اگر دوست داشت نمی‌رفت یکی دیگه رو بگیره

من بودم میگفتم آره خوشم میاد هر چی حساس تر باشی بیشتر اذیتت میکنن

اتفاقا خندیدم و چیزی نگفتم تا آخر هم باز گفتم حرف زدم ک نگه ببین چ حالشو گرفتم 

ولی دیگه از خیلی از خوبی کردن هام دست میکشم

میگفتی چشم

الان تو و اون باهم بودید 

ولی تو زندگیشون کامل میرید 😑

دخالت کن شدید هست معلومه