2777
2789

مامان گلها میشه اونایی که جدیدا خرید کردن به خصوص بگن لیستشون برای خرید چیا بوده؟به خصوص برای ساک زایمان نوزاد و مادر چیا در نظر گرفتن و همراه بردن یا میخوان ببرن؟؟؟من این هفته دارم ساک رو آماده میکنم کنار بزارم ۳۳ هفته هستم ممنون

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توساک هم دودست لباس بچه دستمال مرطوب مای بی بی شیشه شیردورپیچ 

براخودتم تمام مدارک پزشکیت شناسنامه وکارت ملی خودت وبابای بچه فلاسک لیوان قاشق لباس زیرچندتانبات خرماشارژر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بین همه لوازمی که تو نت هست یه چیزی من اضافه کنم پتو و بالشت از این آماده ها نخر چون هم خیلی نازک به درد نمیخوره هم جنسش نخ پنبه هست که سر بچه عرق میکنه بالشت هم باید کوتاه باشه اون آماده ها خیلی بالاس  آغوشی هم تونستی بگیر از اینا که دورش دوخته شده هست یکی دو ماه اول جواب میده یه نکته خیلی مهم حتما به بچت شیر خودت بده نزار شیر خشکی بشه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

منم بارداری دوممه هنوز چیزی نگرفتم برای اولی پتو دور پیچ قنداق لباس نوزاد  و ی لحاف برای نوزاد ک سردش نشه 

پوشک دستمال مرطوب  پماد کالاندولا  پستونک   واسه خودت هم پوشک سایز بزرگ مخصوص زایمان با لباس زیر و من بیمارستان دولتی رفتم پتو و بالش نداشت خودم بردم موقع ترخیص ساک حمل نوزاد یا کریر ک بچه رو راحت بتونی جاب جا کنی  

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بین همه لوازمی که تو نت هست یه چیزی من اضافه کنم پتو و بالشت از این آماده ها نخر چون هم خیلی نازک به ...

عزیزم من بچه سومم هست اما این دفعه یه بسته شیر خشک رو همراهم می برم چون من مشکوک به دیابتم و همین الان دارم واسه پیشگیری از زایمان زودراس هفته ای یدونه آمپول میزنم.دیگه با تجربه ای که کسب کردم نامحسوس با سرنگ از بغل لبش بهش بدم کر سینه خودم فکر کنم لازم باشه که فشارش نیاد پایین .چون قطعا از اون ور هم حتما زردی رو میگیره و درمانشم هم فقط شیر خوردن و جیش کردنه.تا زود از بدنش خارج بشه. من سر دخترم این کارو کردم بعدا هم سر شیر خودم به مشکل نخوردم .هر چند فکر نکنم سر این یکی زیاد شیر داشته باشم چون بدنم خیلی ضعیف شده .کم خونی که نگو کشته منو .

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
منم بارداری دوممه هنوز چیزی نگرفتم برای اولی پتو دور پیچ قنداق لباس نوزاد و ی لحاف برای نوزاد ک سرد ...

ممنون عزیزم. واسه سیسمونی چیا واقعا کاربرد داره ؟ البته یه سرچ میزنم اینترنت ولی چون میخوام یه هفته ای سفارش بدم برام بیارن گفتم یه اطلاعاتی از مامانا بگیرم .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16268605&slug=چک-لیست-کاااااامل-سیسمونی

خیلی ممنون عزیزم خیلی لیست خوب و کاملی بود 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️