2777
2789

خیر

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمون خودمون تعلیق کنیم چی؟ باز هم میاد بالا؟

در هر صورت تاپیک هاتون باقی می مونه تنها فایده اش این هست که دیگه به صورت طبقه بندی شده بهشون دسترسی نداره

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
تمام تاپیکات با اسم کاربریت باقی میمونه. خودت هم میتونی وارد کاربریت بشی فقط دیگه نمیتونی پست بذاری ...

آهاااا خب چطوری باید کاری کنیم که کاربری کلا از بین بره؟ خودمون خودمون و تعلیق کنیم؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

خودمون خودمون تعلیق کنیم چی؟ باز هم میاد بالا؟

خودت نمیتونی خودتو تعلیق کنی. باید درخواست بدی به نی نی یار. در هر حال تمام تاپیکات میمونه. میتونی دونه دونه پاکشون کنی قبل تعلیق

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
آهاااا خب چطوری باید کاری کنیم که کاربری کلا از بین بره؟ خودمون خودمون و تعلیق کنیم؟

هیچ راهی نداره. فقط میتونی تاپیکاتو دونه دونه پاک کنی

و همیشه حامی من
آهاامیدونید چطوری؟

باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرستی برای niniyar. 

روزی یک تاپیک. فقط هم موضوعات خیلی شخصی وخصوصی رو پاک میکنه نه همه موضوعات 

و همیشه حامی من
باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیکت رو بفرستی برای niniyar. روزی یک ...

یعنی باید براشون پیام بدم؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨