2777
2789
شده رفیقم با اینکه ۳سالشه دخترم.خودم همه جا میبردمش.گفتم تموم آرزوهات براورده میکنم تا برسی ب جایی ک ...

خداروشکر که بهترید

من خیلی حالم بد خیلی چیزای وحشتناکی تجربه کردم نگاه دخترم میکنم قلبم آتیش می گیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پر از درد و غمم ی سنگینی غیر قابل تحمل دارم همه فقط خواستن مثل اونا باشم چیزایی که تو زندگیم گذشت ...

ببین ما دهه 60 70 همه همینیم

من تا قبل ازدواج کتک میخوردم

الان خوشبختم 

نه که مشکل نبوده انقدری بود که منم مثه تو دست به خودکشی زدم اما به چپ هیشکی نبود 

ابرومم رفت

فقط دخترم میمونه برام و بخاطرش بزرگ شدم ساختم تا بالاخره به یه تعادلی رسید زندگیم 

وصل به یه مو
گذشته ها گذشته بنویسشون روی کاغذی و بعد پاره کن کاغذ رو و بریزشون دورالان گذشته و حال و اینده و خوشی ...

من خوبیش میخوام به خدا تا  الان که ۱۱ ماهش هست شده همه ی زندگیم خودم ۶ ماه ی غذای گرم نخوردم اول به دخترم غذا میدم میترسم از اینکه با آدمی مثل من بزرگ بشه 

بشه پر از درد و رنج و تروما

اینطوری میره بهشت اگر با من بمونه زندگیش جهنم میشه و...

احتمالا خیلی تحت فشاری از  هرطرف و داری افسرده میشی عزیزم 

امیدوارم همه چی برات بهتر بشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین ما دهه 60 70 همه همینیممن تا قبل ازدواج کتک میخوردمالان خوشبختم نه که مشکل نبوده انقدری بود که ...

می دونی اینکه ناپدریت به خواهرت چشم داشته باشه چه حسی داره؟ 😭😭😭

می دونی آزار جنسی و تجاوز چه حسی هست؟

می دونی اینکه ناپدریت به خواهرت چشم داشته باشه چه حسی داره؟ 😭😭😭می دونی آزار جنسی و تجاوز چه حسی ه ...

خاک دوعالم توسراین اینجورادما که تا چندین نسل بعد خودشون رو گرفتار ترس اصطراب تروما طرحواره و رنج میکنن 

من پر از درد و غمم ی سنگینی غیر قابل تحمل دارم همه فقط خواستن مثل اونا باشم چیزایی که تو زندگیم گذشت ...

یک مدت برو مشاوره تا درمان بشی بخاطر خودت ودخترت اینکارو انجام بده دخترت حق داره مادر خوشحال و شادی داشته باشه 

خاک دوعالم توسراین اینجورادما که تا چندین نسل بعد خودشون رو گرفتار ترس اصطراب تروما طرحواره و رنج می ...

عاشق خواهرم شده مردک لاشی باورت میشه برای خواهرم خواستگار اومده بود ی دعوایی درست کرد خواهرم رژ زده بود خواهرم کتک زد با سیلی زد تو صورتش سرش خورد به چارچوب فلزی در سرویس بهداشتی سرش شکافت💔💔💔😭😭😭

عاشق خواهرم شده مردک لاشی باورت میشه برای خواهرم خواستگار اومده بود ی دعوایی درست کرد خواهرم رژ زده ...

مادرت اخه کجاست!!!!!!!!!!

میدونی کاملا حق داری ولی اگه میخوای این زنجیره قطع بشه بایدیه مادر خیلی قوی تر وبهتر مادر خودت باشی یه دختر شجاع و مستقل بزرگ کنی وازش حفاظت کنی 

یک مدت برو مشاوره تا درمان بشی بخاطر خودت ودخترت اینکارو انجام بده دخترت حق داره مادر خوشحال و شادی ...

سعیم می کنم

شاید ی روزی داستان کامل زندگیم گفتم اون وقت مطمئنم بهم حق میدید که دلم بخواد بمیرم 

می دونی اینکه ناپدریت به خواهرت چشم داشته باشه چه حسی داره؟ 😭😭😭می دونی آزار جنسی و تجاوز چه حسی ه ...

عزیزم تلخه وحشتناکه ولی تا کجا میخای یادش کنی بالاخره باید به هر طریقی شده فراموش کنی

اگر تنها بودی بله

اما وقتی تصمیم گرفتی باردار بشی باید فکر اینجا رو میکردی 

باید از قبل خودتو آماده ی مادرشدن میکردی و روحتو ترمیم میکردی نباید آرزوی مرگ فرزندتو کنی 

اگر انقد آماده نبودی چرا باردار شدی 

حالا که خدا بهت نعمت داده مسئول نگهداری محبت وتزریق آرامش و به اون هستی

نه که اینجور عذاب بکشی و اونم با عذابت نابود بشه

وصل به یه مو
مادرت اخه کجاست!!!!!!!!!!میدونی کاملا حق داری ولی اگه میخوای این زنجیره قطع بشه بایدیه مادر خیلی قوی ...

انقدر این حرفا و غم ها تو زندگیم سنگین بوده شاید ی روزی کامل تعریف کردم تگ تون میکنم اگر کامل گفتم