2777
2789
عنوان

تازگیا مثل گاو شدممم🥲😭

453 بازدید | 33 پست

هر چی دستم بیاد میخورم شام رو مفصل میخورم نصف شبی بیدار میشم گشنمه تا حدی که حتی اگه نون لواش خالی هم باشه 5 6 تا میخورم خیلی زیاد گشنه ام میشه در طول روز الآنم گشنگی بیدارم کرده من قبلاً اصلا اینجوری نبودم بزور دو قاشق برنج میخوردم الان 2 بشقاب سر پر برنج میخورم طبیعی این همه گشنگی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ازمایش کم کارییا پرکاری تیروئید بده

دادم مشکلی نداشت اونا البته قبل اینکه زیاد بخورم رفتم آزمایش دادم الان باید دوباره برم آزمایش

به مامانم میگم میگه دو جون هستی واسه همون زیاد گشنه ات میشه من خالمم با من حامله اس کلا لب به غذا نمی زنه

دور از جونت 

من برعکس تو شدم منی که همیشه گاو بودم

الان بزور در روز یه وعده میخورم🤦‍♀️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دور از جونت من برعکس تو شدم منی که همیشه گاو بودمالان بزور در روز یه وعده میخورم🤦‍♀️

مشکلی ندارم من با این وضع فقط میگم نکنه بچه مریض اینا باشه زیاد میخورم آخه خالم با من حامله اس کلا لب به غذا نمی زنند 

مشکلی ندارم من با این وضع فقط میگم نکنه بچه مریض اینا باشه زیاد میخورم آخه خالم با من حامله اس کلا ل ...

عه عشقم بارداری؟

مبارکههه 

طبیعیه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نون لواش ۵ تا خالی خالی؟تصورش غیرممکنهحداقل یه چیزی بمال بهش مزه نمیده که

آخه فک کن مثلاً ۳ صب گشنه ات بشه حال ندارم چیز دیگه ای بخورم همون لواش رو هم بزور میخورم چون گشنه ام نباشه بتونم بخوابم