هر چی دستم بیاد میخورم شام رو مفصل میخورم نصف شبی بیدار میشم گشنمه تا حدی که حتی اگه نون لواش خالی هم باشه 5 6 تا میخورم خیلی زیاد گشنه ام میشه در طول روز الآنم گشنگی بیدارم کرده من قبلاً اصلا اینجوری نبودم بزور دو قاشق برنج میخوردم الان 2 بشقاب سر پر برنج میخورم طبیعی این همه گشنگی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
مشکلی ندارم من با این وضع فقط میگم نکنه بچه مریض اینا باشه زیاد میخورم آخه خالم با من حامله اس کلا ل ...
عه عشقم بارداری؟
مبارکههه
طبیعیه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم