2777
2789
عنوان

شوهرم عصبی بود

168 بازدید | 9 پست

شوهرم دیشب خیلی عصبی بود.

تو جروبحث 

البته جروبحث که،نبود اون عصبی بود داد وبیداد کرد هرچی خواست گفت 

آخرم گفت به مرگ مادرم حالم ازت بهم میخوره 

از انتخابم پشیمون😊💔

بهم پدر سگ حالم از قیافه واندامت بهم میخوره بد که خواستم بگم میدونم حق داری اما به پدرم فوحش نذه خییلی محکم گلومو فشار داد گفت خفه شو 

بعد تا غروب سرم غر زد بهم چشم غره رفت 

میدونم حرفش حرف دلش بود گلایه ایی هم ندارم 💔😊

اما چرا انقذر شو میکنه گل خریده برام لباس خریده کخ از،دلم ذر بیاره اما خب بالاخره من میفهمم حرف دلش بوده 

از عصبانیت نبوده هزار بار گفته بخشیدی منو؟

بخدا دوستت دارم 

عین هزار بار گفتم آره بخشیدم اما ته دلم میگم اون که تقصیری نداره فقط حرف دلش رو زده گه منو دوست نداره 😊💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم💔💔

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

آدم تو عصبانیت هر جیزی رو میگه من خودم چند بار به مامانم گفتم ازت متنفرم ولی بعدش انقدر پشیمون شدم و عذر خواهی کردم چون حرف دلم نبود و یه چیزی تو عصبانیت بوده ولی دیگه قرار نیست تکرارش کنم که

شوهرتم الان پشیمونه تو هم باید اعتماد بنفستو بالا ببری یعنی چی که میدونم منو دوست نداره

هـــــی بعضی حرفها ردش رو دل ادم میمونه،اما سعی کن بگذری ب مرور یادت میره،بلاخره مشکلات زندگی زیاده اونم تحت فشار بوده درک کن ب خودت سخت بگیری عذاب میکشی

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

آدم تو عصبانیت هر جیزی رو میگه من خودم چند بار به مامانم گفتم ازت متنفرم ولی بعدش انقدر پشیمون شدم و ...

گفتنش خیلی راحته مهراد عزیز اما بازم ممنونم ازت🌹

حرفاش خیلی بد بوده ولی همین که فهمیده و زود اومده معذرتخواهی معلومه دوست داره و از سر اعصبانیت اونارو گفته بنظرم ببخش ولی یه کمم سرسنگین باش چون زود صمیمی بشی شاید عادت کنه به این حرفا و تکرار کنه بهش بگو خیلی دلتو شکسته

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

میدونم حرفاش بد بود و سنگین ولی وقتی داره معذرت خواهی میکنه یعنی از ته دل نبود مردا اگه واقعا بدشون بیاد میرن و کارشون جبران نمیکنند....

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘