2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دعا میکنیم اما زجرش رو بچه ای میکشه که از همه جا و همه چیز بی خبره...اونا دارن فدا میشن تا دنیا ج ...

الهی ثابت قدم در سمت حق و حقیقت بمونیم دعا کنیم که خدا خودش براشون فرج و گشایش برسونه به وجود مقدس صاحب الزمان ،به والله اگر با دادن جونم هم می‌تونستم کاری براشون بکنم دریغ نمی‌کردم فعلا غیر از دعا کاری ازمون ساخته نیست 

الهی ثابت قدم در سمت حق و حقیقت بمونیم دعا کنیم که خدا خودش براشون فرج و گشایش برسونه به وجود مقدس ص ...

دقیقا ما الان حال مادری رو داریم که از فرزندش دوره ولی میدونه که فرزندش گرسنه است  و کاری از دستش برنمیاد 

خدایا خودت میدونی که ما تو این رنج سهیمیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اللهم عجل لولیک الفرج🌱💚

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱