2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز مهمون داشتم خیلی خسته ام ولی خوابم نمی‌بره  میدونی چراااااا؟

چون بچه های غزه گرسنه ان نمیتونم بخوابم بخاطر بچه هام فقط تو حموم میتونم گریه کنم حالم خرابه هیچکس نمیتونه بفهمه حالمووووو

انگار بچه های من گرسنه آن 

به پسرم که غذا میدم بغض دارم خودم غذا میخورم بغض دارم

دلم میخواد بمیرم ولی هیچ بچه ای تو دنیا عذاب نکشه هیچ مادری فریاد نزنه بچه هام گرسنه آن

دعا کنید دعا 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بارداریم🥺❤️

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ان شاالله ظهور امام زمان مهم ترین حاجت منه بعد از اونبرای خودم دعا کن لطفا این یکی سنگ کلیه م عین آد ...

انشاء الله بدون درد و راحت دفع بشه و دیگه هرگز دچارش نشی یا صاحب الزمان علیه السلام 

امروز مهمون داشتم خیلی خسته ام ولی خوابم نمی‌بره میدونی چراااااا؟چون بچه های غزه گرسنه ان نمیتونم ب ...

راهش فقط دعا برای فرج و ظهور امام زمان علیه السلام هست الهی که حاجتروا و عاقبت بخیر باشی عزیزم 

لطفا به نیت سلامتی و طول عمر مادرم و اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله برادرم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه درس بخونه و انشالله هر بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔

انشاء الله خیلی زود دامنت سبز به فرزندی صالح و سالم

فداتشم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

راهش فقط دعا برای فرج و ظهور امام زمان علیه السلام هست الهی که حاجتروا و عاقبت بخیر باشی عزیزم

ما دعا میکنیم اما زجرش رو بچه ای میکشه که از همه جا و همه چیز بی خبره...اونا دارن فدا میشن تا دنیا جای بهتری باشه...انگار این بچه ها همون ارواح پاکی هستن که از روز الست خودشون رو فدای انسانیت و مبارزه با شیطان کردن ...ما مدیون این بچه های پاکی که راه رو برای از بین بردن ظالم هموار میکنن ...ما فقط یه تصویر می‌بینیم اما اگر دریا ها هم مرکب بشه نمیشه حقیقت رو با اون نوشت...ما الان دقیقا لبه تیغ هستیم چیزی بین حق و باطل ...در واقع ما الان مردم زمان امام حسینیم که باید بین حق وناحق انتخاب میکردن ...هرروز علی اصغر تشنه شهید میشه ...هرروز ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬