2777
2789
عنوان

توروخدا وصف حال دلم یه جمله بگو💔

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی برام دعاکن حال دلم خوب شه

فداتشم همچنین

اگه قابل باشم... شک نکن بهترین ها نصیب قلب پاکت میشه عزیزم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یبار یه مشاور و معلم اومد مدرسمون باهامون حرف زد میگفت دخترا خیلی با من راحت بودن و راحت از دوست پسر هاشون میگفتن 

میگه یه دختری بود اومد گفت خانم من یبار با یکی تو رابطه بودم و کات کردم اما پسره تهدیدم میکنه و میگه باید با من باشی 

می‌گفت بهش گفتم برو چله زیارت عاشورا و سوره یاسین رو بخون و از خدا بخواه خودش کمکت کنه و یجوری این پسره ولت کنه 

میگفت یه مدت بعد دختره اومد گفت خانم مگه چله هم اینقدر معجزه میکنه ( برای اینکه خواهر پسره با دختره دوست بوده و اومده به دختره گفته گوشی داداشم افتاده فاضلاب چون گوشی رو برده بود سرویس)

اگه خواستی چله زیارت عاشورا و سوره یاسین بردار به هر نیتی که میخوای ( اینم یادت باشه اگه با یبار چله انفاقی نشد دیگه تا امید نباش و دوباره چله رو شروع کن 

مطمئن باش جواب میده خدا تمام صبر هات رو