بله عزیزم حتما
با اب گرم در حدی که مثل خمیر شل بشه اما نه خیلی شل
کم کم ابو بریزین که مثلا در حد ماست چکیده بشه و بشه روان رو پوست بمالین با چوب بستنی ولی شره نکنه
بعد هم مثلا اول زیر بغل یا دستتونو بذارین
من خووم از پاهام شروع میکنم و همینجور میام بالا تا وقتی میخوام شروع ب شستن کنم و برای اینکه پوستم نسوزه و دیر نشه از پایین شروع کنم اب بگیرم وگرنه اگر بالا تنه زودتر بذارم زودترم میسوزه بعد ک بخوام بشورمش پایین تنه هم اب میخوره و خراب میشه
پس اول ی بار امتحانی ی قسمت رو از این مواد میمالین در حدی که فقط مثلا روی مو رو بزنید همون فرض کنید در حدی که دستتون ماستی بشه نه خیلییییی کم نه اینکه زیاد
بعد هم پنج دیقه صبر کنید بعد با همون چوب بستنی یا مثلا پشت ی کارد میوه خوری خراب از روی پوستتون برش دارید تا ببینید موها رفتن یا نه اگر نرفته بود مثلا ی دیقه ی دیقه وقت بدین و دوباله امتحانش کنید تا دستتون بیاد که موهاتون چقدر طول میکشه تا برداشته بشه و وقتی دستتون اومد بعد نواحی حساستر رو بزنید
بدنتونم قبلش خشک باشه یعنی قبل از شروع حموم بزنید
مهم این هستش که دفعات اول بیشتر روی یاد گرفتن تمرکز کنید
اگر هم تست کردید موها برداشته نشده بود دوباره همونو بمالین رو پوستتون
و اینکه وقتی میخوایین برش دارین تستش که کردین و دیدین موها برداشته شده میتونید بگیرین زیر اب و بشورین میتونید هم اول ی کوچولو نمدارش کنید که راحت پاک بشه و بعد با همون پشت کارد پاکش کنید بریزین تو نایلون و بندازین سطل زباله اینجوری کثیف کاری حموم کمتر میشه بو هم کمتر میشه
ببخشید دیگه اگر بد توضیح دادم سعی کردم کامل بگم
اماااا اگر تاپیک نترکه فردا عکس اون توضیحم پیدا میکنم از دیجی و براتون میذارم