2777
2789
چرا چهارشنبه ها نه؟بعد چند وقت یکبار موهاتون دیگه در میاد؟

طبق روایات چهارشنبه خوب نیس زدنش بدن دچار بیما ی پیسی میشه.

زیاد تاثیری در کم دراومدن موها نداره اما معمولآ ۱۰روز یکبار میزنم

از کف پاهام ب جز ناخنهام تا زیر گردنم که بدنم رو پاکسازی کنه ،بعد شب تا صبح هم از مچ ب پایین کلا پام رو حنا میذارم

عالی سودا بری میکنه!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم من ک استفاده کردم پوستم رفت موها نرفت برا من خیلی میسوزونه

لابد اصل نبوده یا بدنتون خیس بوده و یا اینکه با اب سرد درست کردید

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

میشه عکسش بدی سرچ کردم چندمدل اومد

مدلاش تودی جی کالا زیاد ببین چون فرق دارن نظرات ممکن مال من بدردت نخوره اول چک کن چون من قیمت بالا گرفتم ک نظراتش ۶۰ درصد اوکی دادن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
نمیدونم شاید ولی دوبار از دوجای مختلف گرفتم... آب سرد ن ولرم

با اب داغ درست کنید یا اب کتری، زیاد شل نباشه مثل ماست سون همزده باشه بدنتون هم کاملآ خشک باشه امتحان کنید شبش هم حنا بذارید ،فرداش حس سبکی میکنید

نمیدونم من ک استفاده کردم پوستم رفت موها نرفت برا من خیلی میسوزونه

منم قبلا بلد نبودم امسال یاد گرفتم و بعد که اموزششو دیدم سفارش دادم استفاده کردم خیلی باحال بود همه ی موها رو هم برد دستورشو از ی کاربری تو دیجی کالا برداشتم

با اب داغ درست کنید یا اب کتری، زیاد شل نباشه مثل ماست سون همزده باشه بدنتون هم کاملآ خشک باشه امتحا ...

مرسی اینکه گفتین صفراوی از کجا بفهمیم.. میشه هم صفراوی بود همبلغمی یا ن

مرسی اینکه گفتین صفراوی از کجا بفهمیم.. میشه هم صفراوی بود همبلغمی یا ن

خواهش میکنم.

صفرا وی ها عطش زیاد دارن معمولا چاق نمیشن مگر اینگه معده اشون سرد بشه و با بلغم همراه بشه ،که کبد داغ دارن ب دلیل صفرا وچاقی شکم وپهلو دارن ب دلیل بلغم

انواع ادویه جات برای صفراوی ها مضررره ب دلیل اینکه عصبی میکنه بدتر.

صفراوی ها زود عصبی میشن زود هم خاموش میشن و...!

خواهش میکنم.صفرا وی ها عطش زیاد دارن معمولا چاق نمیشن مگر اینگه معده اشون سرد بشه و با بلغم همراه بش ...

کا‌ش ی تاپیک باشه برا همینا... آخه من هم شکم بزرگی دارم مثل زن باردار هفت هشت ماهه.. هم عصبی ام و کم حوصله.. همیشه خسته.... قبلا  آنقدر عصبی نبودم البته ک بالا پایین زندگی هم بوده... ولی بود می‌فهمیدیم مشکل از کجاس

میتونی توضیح بدی اگ سخت نیس؟؟ یا بگو چجوری پیدا کنم دستورشو

بله عزیزم حتما

با اب گرم در حدی که مثل خمیر شل بشه اما نه خیلی شل 

کم کم ابو بریزین که مثلا در حد ماست چکیده بشه و بشه روان رو پوست بمالین با چوب بستنی ولی شره نکنه

بعد هم مثلا اول زیر بغل یا دستتونو بذارین 

من خووم از پاهام شروع میکنم و همینجور میام بالا تا وقتی میخوام شروع ب شستن کنم و برای اینکه پوستم نسوزه و دیر نشه از پایین شروع کنم اب بگیرم وگرنه اگر بالا تنه زودتر بذارم زودترم میسوزه بعد ک بخوام بشورمش پایین تنه هم اب میخوره و خراب میشه 

پس اول ی بار امتحانی ی قسمت رو از این مواد میمالین در حدی که فقط مثلا روی مو رو بزنید همون فرض کنید در حدی که دستتون ماستی بشه نه خیلییییی کم نه اینکه زیاد 

بعد هم پنج دیقه صبر کنید بعد با همون چوب بستنی یا مثلا پشت ی کارد میوه خوری خراب از روی پوستتون برش دارید تا ببینید موها رفتن یا نه اگر نرفته بود مثلا ی دیقه ی دیقه وقت بدین و دوباله امتحانش کنید تا دستتون بیاد که موهاتون چقدر طول میکشه تا برداشته بشه و وقتی دستتون اومد بعد نواحی حساستر رو بزنید 

بدنتونم قبلش خشک باشه یعنی قبل از شروع حموم بزنید

مهم این هستش که دفعات اول بیشتر روی یاد گرفتن تمرکز کنید 

اگر هم تست کردید موها برداشته نشده بود دوباره همونو بمالین رو پوستتون

و اینکه وقتی میخوایین برش دارین تستش که کردین و دیدین موها برداشته شده میتونید بگیرین زیر اب و بشورین میتونید هم اول ی کوچولو نمدارش کنید که راحت پاک بشه و بعد با همون پشت کارد پاکش کنید بریزین تو نایلون و بندازین سطل زباله اینجوری کثیف کاری حموم کمتر میشه بو هم کمتر میشه

ببخشید دیگه اگر بد توضیح دادم سعی کردم کامل بگم

اماااا اگر تاپیک نترکه فردا عکس اون توضیحم پیدا میکنم از دیجی و براتون میذارم