2777
2789
عنوان

تا حالا شده

379 بازدید | 51 پست

تا حالا شده همسرتون بقدری براتون کم بذاره از محبت و مهر و عاطفه که ناخوداگاه به گذشته تون فکر کنید و یاد کسایی بیفتید که دوستون داشتن؟؟!!!

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرع🥺

منم اینجوری شدم بعد سالها که از ازدواجم میگذره... البته علتش اینه که همسرم نه تنها برام کم گذاشت حتی بهم خیانت کرد و بارها بهم گفت دوسم نداره و از زندگیش برم بیرون ...خیلی به اونی که دوسش داشتم و دوسم داشت فکر می کنم و بهم حس عذاب وجدان می ده 

منم اینجوری شدم بعد سالها که از ازدواجم میگذره... البته علتش اینه که همسرم نه تنها برام کم گذاشت حتی ...

مال منم دقیقن همین بود 🥺

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
آره ولی به این فکرا دامن نزدم

چقدر برای ما زنها سخته محبت نبینیم خیانت ببینیم حتی بهمون بگن دوست نداریم ولی حتی فکر کردن به گذشته ای که هیچ و پوچه هم بهمون عذاب وجدان بده

نزدیک پریودی این فکرا زیاد میاد سراغت و حالت بدتر میکنه اگه نزدیکی خودتو سرگرم کن تا بره اگرم نه ک ف ...

نه نیستم فقط خیلی دل شکستم از دست همسرم هرجور بخوای بهم خیانت کرد... حتی پشیمون نیست...تا بحال اینقدر احساس ناامیدی نکرده بودم 

نمی دونم چ کنم حالم خیلی بده خیلی.... دلم می خواد برم پیش خدا اونجا تنها جاییه که درد نمیکشم

خدا نکنه ایشالا همچی درست میشع

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
نه نیستم فقط خیلی دل شکستم از دست همسرم هرجور بخوای بهم خیانت کرد... حتی پشیمون نیست...تا بحال اینقد ...

هیچوقت نمیگن پشیمونی گاهی حتی انکار میکنن ممکنه بگن تو بی فرهنگی هزار حرف ولی مشکل خودشونن راه حلی پیدا کردی بمنم بگو 

میشه بپرسم چرا هنوز ادامه میدی

خودمم نمی دونم حتی بچه ندارم فک می کنم بخاطر حس تعهدی هست که نسبت به دختر همسرم دارم و اینکه از لحاظ شرایطی خانواده ام شرایط طلاقم رو ندارن