2777
2789
عنوان

تا حالا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 51 پست
هیچوقت نمیگن پشیمونی گاهی حتی انکار میکنن ممکنه بگن تو بی فرهنگی هزار حرف ولی مشکل خودشونن راه حلی پ ...

آره همسر من که کلا خدای انگاره 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نمی دونم حتی بچه ندارم فک می کنم بخاطر حس تعهدی هست که نسبت به دختر همسرم دارم و اینکه از لحاظ ...

جداشو راحت زندگیتو کن کار کن مشغول شو پیشرفت کن

دخترهمسر چیه دیگه 

اون داره میگه نمیخامت برو.باز موندی.؟

🖤

جداشو راحت زندگیتو کن کار کن مشغول شو پیشرفت کندخترهمسر چیه دیگه اون داره میگه نمیخامت برو.باز موندی ...

آره همه بهم میگن ...واسه چی موندم ولی از خودم متنفرم از احساسی بودنم بدم میاد دلم می خواد دیگه هیچ وقت به عشق و دوست داشتن فکر نکنم دلم می خواد عقل داشته باشم حالم از احساساتم بهم می خوره من با ضربه ای که خوردم حق ندارم به خودم اجازه بدم که دوباره به ازدواج فکر کنم باید یاد بگیرم خودم پشت و پناه خودم باشم

خودمم نمی دونم حتی بچه ندارم فک می کنم بخاطر حس تعهدی هست که نسبت به دختر همسرم دارم و اینکه از لحاظ ...

تعهد دختر همسرت اونم بزرگ میشه فردا راه خودشو میره.. بفکر خودت باش برا خودت راه درآمد پیدا کن خودتو ببری بالا 15سال مینایی ک گفتی رو درگیر بودم ولی با دوتا بچه.. الان شدم ی آدم کم اعصاب.. بی روحیه... غر غرو.. و شکاک... چون اونا ک واسشون نیس بزرگترین دارایی تو ینی اعتمادت ب آدمارو دارن از بین میبرن.... میتونی درستش کنی بفرک چاره باش ک دست برداره... در کنارش بفرک خودت باش ک مستقل بشی... از این نا امیدی همیشه هس... درمونشم یکم گریه اس بعد خوابیدن تو اگه هروز باهمه دردو دل کنی تهش خودت خسته میشی چون چاره نداری..... پس بفکر خودت باش... با همون دختر شوهرت وقت بگذرون آخرش پی هرکی برن شب خونه توان وااای... من فقط فهمیدم کاش زودتر بفکر مستقل بودن خودم بودم کاش قبل بچه دار شدن بیشتر می‌شناختم کاش آنقدر حرص جوش نمیزدم براش... 

خیلی ناامیدم عزیزم خیلی

اهل نماز اگه هستی نمیخام شعار بدم پاشو نماز بخون بعدم با خدا حرف بزن بگو سپردم بخودت... دیگ فکر نکن بهش.. زیرو رو نکن گیرم کارما باشه شاید خاسته یچیزیو بهت نشون بده... ولی ب این چیزا فکر نکن سعی کن راهای امیدواری نشونه های امیدواری پیدا کنی... اگه درآمد خوبه... فعلا خودتو بالاببر میگی خانوادم شرایط ندارن آیا خودت داری شرایط ک جدا بشی.. اگ آره جداشو اگ ن فعلا خودتو بکش بالا ب هیچکسی فکر نکن اون روهم بسپر ب آفریدگارش یا درست میشه یا نمیشه تو فرصت‌ها رو از دست نده اونیم ک رفته رفته غصه خوردن فقط خودتو عذاب میده.. اون ی تجربه شیرین بود ک نشون داد میتونی عشقو دوست داشتن رو داشته باشی 

اهل نماز اگه هستی نمیخام شعار بدم پاشو نماز بخون بعدم با خدا حرف بزن بگو سپردم بخودت... دیگ فکر نکن ...

فقط خسته و دل شکستم عزیزم بخاطر حرفای قشنگت ممنونم گلم ... اون کاربری که میگه کارما من هرگز ستمی نکردم به هیچ بنده ای بنده های خدا که سرم بیاد...نمی دونم هرچی که هست ولی حال بدیه..