2777
2789
عنوان

خارش بدن دارم

88 بازدید | 20 پست

تمام بدنم میخاره پوست صورتم ابروهام پشتم تمام بدنم خارش شدید داره کسی میدونه دلیلش چیه

من الان چند ساله حارش دارم ولی یک مدت هست که به شدت بدتر شدم صورتم نمیخارید که الان صورتم و ابروهام هم میخاره

من فیس ولش و ابرسان به صورتم میزنم ممکنه به خاطر اونا باشه پوستم سازگار نبوده با اون محصولاتی که استفاده کردم

کلا خارش به خاطر چی هست

اگزما و اینا نداری؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو همه حالتی خارش شدید دارم چه افتاب چه سایه چه بیرون باشم چه تو خونه باشم خارشم وحشتناک شده

اگر توی ابرو و موهاتون لکه سفید هست و توی افتاب بدتر میشه یک مدل قارچ هست 

در غیر اینصورت ازمایش کبد بدین

خیلی خوبه طبعش خنکه جوش نمیزنه

واقعا اخه قبلا رازیانه خوردم بهم نساخت و کیست پیدا کردم دیگه نسبت به این گیاه ها دید منفی پیدا کردم میترسم هر چیز گیاهی بخورم بهم نسازه