2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدابچه میخوادجالبه

445 بازدید | 41 پست

قبلااسم بچه میاوردم هی میگفت هنوززوده وتوخودت بچه ای وفلان 

ازوقتی دوست صمیمیش تصمیم دارن اقدام کنن وخواهرشم حامله شده

ازبچه حرف میزنه خوبه

منکه خیلی بچه دوست دارم هرچندیکم شرایطشوندارم 

ولی انشالله تادوسال دیگ

یه پسرخدابهم بده مثل شوهرم 

انشالله عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای که چقدر زشته،  یه زوج حالا میخوان اقدام کنن،  دوست و رفیق ها باخبرن!!!! 

د آخه وا بدین و یه کم حیا و حریم برای خودتون داشته باشین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوبه با بچه خواهرش همبازی میشه 

یه موقعی بچه تار شبد که اطرافتون بچه زیاد باشههمبازی همسن داشته باشه

الان بچه خیلی کم شده همینجوریشم بچه ها همبازی ندارن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

سخت نگیررفیقن دیگاونم مرداکه باهم راحتن

مردی که بلد نباشه حریم زن و خونه و مسائل زندگیشو محکم نگه داره،  مرد نیست. 

بی غیرتیه که بیایی گزارش بدی. 

خجالتم خوب چیزیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

از کجا میدونید دوست صمیمیش میخواد اقدام کنه؟؟. یعنی اقایون به هم میگن کی میخوان با همسرشون برای ب ...

بعضیاشون که مردونگی و غیرت ندارن و خاله زنک هستن..... 

همه اینجور نیستن. 

پسر دوست دارید؟

اره

بعدمیدونی چون بابای پدرشوهرمم تک پسربوده پدرشوهرمم تک پسربوده ولی پدرشوهرم 2تاپسر داره داداش شوهرم که 3تادخترداره ودیگه سنش خیلی زیاده وبچه نمیارن

ومن دوست دارم پسربیارم فامیلیشون بمونه وگرنه نسلشون منقرض میشه😂🤣

از کجا میدونید دوست صمیمیش میخواد اقدام کنه؟؟. یعنی اقایون به هم میگن کی میخوان با همسرشون برای ب ...

اره میگن ببخشیداپسراصمیمی باشن همه چیومیگن‌حتی اون سری شوهرم میگفت چندوقت بعدعقدشون ببخشیدادختره بکارتشروازدست داده صحبت میکنن

هرچندمن خودم هیچی نمیگم ودوست ندارم ونمیدونم شوهرمم مثل دوستش میره میگه یانه