2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره . خیلی . به ریسکش نمی ارزه . یکم دیگه صبوری کنید ارزشش را داره . نمی‌دونم ربط داره یا ن ولی یکی کاراشو همین ماه محرم و صفر کرد البته خرید و ایناش بود ولی طلاق گرفتن . همش میگه من باید حرمت نگه میداشتم شادیمو تأخیر می‌انداختم . یه خیاط هم سراغ دارم می‌گفت یه مشتری های پیرش بهش پارچه داد برای شلوار ، خیاط توی ماه محرم برش زد یهو متوجه شد اشتباه کرده و کار خراب شد . بعد که به مشتری گفت ، مشتری گفت آره مادرم همیشه می‌گفت محرم صفر دوخت و دوز کنید خراب میشه . 

نمی‌دونم حالا برخی میگن خرافات ولی بنظرم اگه یکی گفت این سوراخ برق داره انگشت توش نکنید ، یک درصد احتمال بدین شاید راست باشه انگشت توش نکنید . حالا برخی می‌خوان مطمئن شن واقعا برق داره یا ن انگشت میکنن توش ریسک میکنن پس باید خطری اگه داشت قبول کنند اگه نداشت هم که چه بهتر