2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برا شام اینا نیست فقط

حالا یه کم بیشتر میدادین تولدشه دلش خوش شه

ا

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ادم تو مناسبتا هزینه ی مهمونیو نمیده که نگاه کنه بگه اهاننن غذاش یه مدله پس کم بدم 

مناسبت تولد اون شخصه ، دلتون نمیخواست کادوی زیاد بدین لاقل هدیه میخریدین اون طفلی خوشحال میشد با هدیه ی کوچولو 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

حالا ک کمو زیادِ کادوتو پرسیدی برفرض مثال بگیم چهارپنج نفرم ک اونجا حضور داشتین حتی هزینه کیکشم کادو ندادین اما کلا برام عجیبه طبق تدارک کادو دادن چ کاریه اخههه...

اومدیم یکی طلا خریده بود دلی، نباس میداد؟!چون همه چیو تروتمیز از خونه اورده بود و رستوران لاکچری نبرده بود؟!

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خب تولد رو مگه برای شکم میرنمگه باید طبق پدیرایی پول دادبنطرم یه ساپورتی یا شالی چیزی میخریدی میدادی ...

من اومدم سی صد بدم دیدم اینا دادن گفتن خاهشا عین هم بدیم ماروخراب نکن من اصلا خسیس نیستم  تواینجورچیزا ولی حس بدی گرفتم.. 

دستش درد نکنه به هر دلیلی تو خونه امکان گرفتن تولد نداشته یا خواسته تنوع بده و بیرون بگیره بنظرم در حد تولد دوستانه خوب انجامش داده،شمام نه چون بقیه چقدر دادن چه اینجا چه هرجا جیبت رو نگاه کن و هدیه بده،اگه همون اندازه میتونستی دمت گرم اگه داشتی و میتونستی بیشتر بدی چرا که نه،

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دیدم اوکیه ۲۰۰ مهم اینه که کادو بدی الان خیلیا عروسی میرن ۲۰۰ میدم

واقعاا ؟؟ دیگه هزینه ی تالار هر یه نفر 400 تومن به بالا میشه 

دلشون به حال عروس و داماد بسوزه لاقل...

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️