2777
2789
عنوان

خیلی زیاد غصه خانوادمو میخورم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 49 پست
عزیزم با روانشناس صحبت کن۰۹۶۴۰۰ و ۱۴۸۰مشاور رایگان

ممنون عزیزم 😢

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

آخ😭💔انشاالله خدا شفا بده عزیزم مامان منم از حرص و جوش هزار درد رو داره تحمل میکنه😭

ممنون عزیزم ،ان شاء الله مامان شماهم حالش خوب بشه و آرامش و آسایش به زندگیشون سرازیر بشه،الهی آمین🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حال بدیه 😭💔 منکه پیر شدم تو جوانی

دقیقا خودم همینجور چون هیچوقت تو زندگی به فکر خودم نبودم همش فکر اونا هستم وغصشون میخورم

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

خیلی مهربونی

امیدوارم خدا ب خانوادت مخصوصا داداشت ثروت عالی ای بده

و لطفا دوستانه میگم برو پیش روانشناس

چون فکرات خیلی قاطی شده و نمیتونی لحظه های خوبی داشته باشی باید ذهنت رو تفکیک کنی

واقعا داغون شدم ۲۳ سالمه ولی از بچگی تا ب الان غصه خانوادمو خوردم از وقتی ازدواج کردم دیگه بدتر 💔

خدا بهت صبر بده،، سنی نداری یکم به خودت اهمیت بده🙂✨

خرید کن،، کتاب بخون،،ورزش کن،، کلا تا این افکار اومد مسغول کن خودتو  به چیزی. ،،، انشاالله درست میشه همه چی

منم همینم

💔😞

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

واقعا داغون شدم ۲۳ سالمه ولی از بچگی تا ب الان غصه خانوادمو خوردم از وقتی ازدواج کردم دیگه بدتر 💔

نمیتونی از دادشت حمایت کنی یا از طریق درس یا کار در اینده به جایی برسه شاید اینطوری باز بزرگی از ناراحتیت رو کم کنه

اولش خیلیا همینن چون دخترا دلسوز و با معرفتن. چند تا بچه بیاری کمتر غصه اونا رو میخوری😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.