2777
2789

اگه همه جوره همو بخان 

هرچیزی ک ی رابطه و عشق نیاز داره رو داشته باشن 

همه ارزوی رابطشونو بکشن 

همه ی چیزهایی که بقیه براشون حسرته رو اون دو نفر کنار هم داشته باشن 

خدا اونارو بهم میرسونه با وجود مخالفت خانواده؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از خداکمک بخواه ،خدامستجاب الدعوه هست

خیلی ازش میخام البته جدیدا نه 

ولی هزاران بار سر هرچیزی کات شد مارو بهم بزگردوند انگار برای هم ساخته شدیم

به امید رسیدن به دو تا 

خیلی ازش میخام البته جدیدا نه ولی هزاران بار سر هرچیزی کات شد مارو بهم بزگردوند انگار برای هم ساخته ...

دوست داری خداکمکت کنه  اونم بدون هیچ زحمتی ؟؟

نامحرمو رعایت کنید ، باخدا عهد ببند کار خلافی که باعث غضب وخشمش بشه انجام ندی ولی درعوض کمکتون کنه بدون مشکلات بهم برسید ، بخداکمتون میکنه وبهترین عشاق میشید زبان زد خاص وعام ، به عین دیدم 

حسین جانم 🌺

باهمه ی سختی ها و مخالف هاش  رسوند مارو بهم 

هنوزم  مشکل زیاد داریم بعد یکسال 

هر سختی داشتیم الان ک نگاه مبکنیم میبینیم خداروشکر هوای جفتمون رو داشته و گذشته🙏🏻 ☺️🖐🏻

دوست داری خداکمکت کنه اونم بدون هیچ زحمتی ؟؟نامحرمو رعایت کنید ، باخدا عهد ببند کار خلافی که باعث غ ...

عزیزم مم اولبن رابطمه و جفتمون فقط باهم این رابطه رو داریم.

من فاصله هم ک بگیرم ناخوداگاه بهم وصل میشیم من از خدا خیلی خاستم ک وقتی کات میکنم کات بمونیم ب جاش اگ قراره پصل بشیم دیگ رسمی بشیم ولی خب حس خودمم میگه هنوز وقتش نرسیده

به امید رسیدن به دو تا 

باهمه ی سختی ها و مخالف هاش رسوند مارو بهم هنوزم مشکل زیاد داریم بعد یکسال هر سختی داشتیم الان ک ن ...

چقد دلگرمی بود کامنتت برام گلم خداروشکر ک حس خوشبحتی داری نمیدونم چرا انقدر حستو گرفتم و خوشحال شدم 

برام دعا کن مارو هم بهم برسونه 

به امید رسیدن به دو تا