2777
2789

هیچکس به اون یکی رحم نمیکنه همجا پر از ظلم ...حق همدیگه رو میخورن... با یه نفر شریک شدیم فامیلم هست...زمین از ما و اون میکاره قرار بوده که محصول تقسیم بشه بین هر دو ...ولی با پررویی تمام همه رو برای خودش برداشته تازه توقع داشت از محصول درختها هم تقسیم کنیم... چندبار هم گفتیم ولی فایده ای نداشته... رو حساب آشنایی و فامیلی فعلا سکوت کردیم...  فامیل شوهر هست و فکر کنم سال بعد هم شوهرم بگه بکارن 

واقعا با گوشت و خونم درک کردم به کسی نمیشه اعتماد کرد نه که آدم خوب نباشه نه اما خیلی کم هستن متاسفانه. قبلا یکی اینو میگفت قبول نمیکردم اماالان واقعا به این نتیجه رسیدم 

واقعا با گوشت و خونم درک کردم به کسی نمیشه اعتماد کرد نه که آدم خوب نباشه نه اما خیلی کم هستن متاسفا ...

دقیقا..اما مقصر شوهرمه...نمیدونم از سادگیشه یا تعصبهای احمقانه روی فامیلش 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.