2777
2789
عنوان

متاهل ها کمک

206 بازدید | 16 پست

سلام

من ۳۵ خیلی ازدواجی نیستم، دنبال پیشرفت هستم و حس می کنم ازدواج کنم جلوی پیشرفتم را می گیره و با محدودیت مواجه هستم. به این خاطر تو موقعیت های کاری و اجتماعی رفتاری دارم که کسی جذبم نمی شه، موقعی که خبر ازدواج اطرافیان و فامیل را می شنوم حس عقب موندن و ناراحتی دارم. 

الانم که دیگه هم موقعیت ازدواج برام کم تر شده و منم خیلی حاضر نیستم از معیارهام(بیشتر اخلاقی) کوتاه بیام

نمی دونم تصمیمم درسته یا نه؟

با خودم می گم تو این موقعیت های اخر حداقل یک سالی رو وقتم را در جاهای عمومی بگذرونم و بیخیال پیشرفت بشم شاید یکی رو دیدم و نظرم عوض شد

نمی دونم چیکار کنم

راهنمایی کنید

لطفا سنتون رو هم بگید دوست دارم بدونم این راهنمایی ها از چه رنج سنی هست

والا من تازه بیستو هفت شدم و 

نمیدونم عجله ای نیست بحث یه عمری زندگیه خب 

و اینکه…بستگی به آدمش داره من بعد شوهرم بیشتر پیشرفت کردم چون کمکم کرد 

ولی ممکن بود یه آدمی سر راهم بیاد که برعکس باشه

30 

پشیمون میشی، تا جوان تر هستی و موقعیت ازدواج داری، ازدواج کن

بعدها که به موفقیت رسیدی تنهایی آزاردهنده میشه و همش حسرت میخوری

شوهر کن پیشرفتم بکن، اما عاقلانه و با شناخت

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵ با ۳۵ فرق میکنه مثلا شهر بزرگ باشی یا ی جای خیلی کوچیک 

مثلا من ی جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم 

الان ک پیشرفت کنی و شاغل بشی بخصوص شغل دولتی با ادمای بیشتری رفت وآمد میکنی 

هرچند ک من کارمند بانک دیدم ۳۷ ۳۸ ساله مجرد ولی نمیدونم دلیلش چی بوده 

دلیل خودم ک مجرد موندم خواستگار درست درمون نداشتم متاسفانه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من 27 سالمه

به نظرم شما اگه اهل پیشرفت بودی الان باید موقعیت خیلی عالی میداشتی و قطعا ادمای اطراف هم عین خودت بودن

اونی حرف از پیشرفت میزنه زیر 25 ساله ک هنوز مسیر زندگیش نا مشخصه

شما باهرکس ازدواج کنی هم دیگه شرایط به ثبات رسیده شما رو میبینه و بر این اساس باهات ازدواج میکنه

ازدواج مانع پیشرفت نیست 

این همه خانم متاهل موفق داریم 

تو هر زمینه که دلشون خواسته پیشرفت کردن 

با تلاش میشه به همه جا رسید 

اطرافم خانم موفق زیاد هست 

با دوتا بچه دکترا گرفتن 

یا بعد ازدواج با تشویق همسر ادامه تحصیل دادن 

و......

صرفا دنبال پیشرفت هستین یا تو مسیرشید و در حال پیشرفت؟شما باید با خودتون کنار بیایید که چی از زندگی میخواین؟ فقط پیشرفت شغلی و تحصیلی روحتون رو راضی میکنه؟ 

به نظر من تو مسیر باشید و اگر هم مسیر خوبی پیدا کردید بقیه راه رو دوتایی ادامه بدید. من ۳۳ سالمه و خود ازدواج و همسرم محدودیتی برام نداشت، ولی الان بچه کوچیک و حس مادری یه مقدار به روحیه آزادی خواهم غلبه کرده‌ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

۳۵ با ۳۵ فرق میکنه مثلا شهر بزرگ باشی یا ی جای خیلی کوچیک مثلا من ی جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و ۳۵س ...

والا منم تهرانم و کارم دولتی هست.

چون تا حالا تصمیم ازدواج نداشتم همیشه برخوردم با جنس مخالف سر کار سرد بوده

من 27 سالمهبه نظرم شما اگه اهل پیشرفت بودی الان باید موقعیت خیلی عالی میداشتی و قطعا ادمای اطراف هم ...

منم ارشد دارم تهران زندگی می کنم و کارمند جای خوب هستم و حقوقمم خوبه، اخه پیشرفت تمومی نداره که

من 27 سالمهبه نظرم شما اگه اهل پیشرفت بودی الان باید موقعیت خیلی عالی میداشتی و قطعا ادمای اطراف هم ...

منم ارشد دارم تهران زندگی می کنم و کارمند جای خوب هستم و حقوقمم خوبه، اخه پیشرفت تمومی نداره که

والا منم تهرانم و کارم دولتی هست.چون تا حالا تصمیم ازدواج نداشتم همیشه برخوردم با جنس مخالف سر کار س ...

پس شرایطت خیلی خوبه 

توکل برخدا برتو نخش 

ان شاءالله که خوشبخت ترین باشی  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم میشه بپرسم تا الان چه پیشرفت هایی داشتین که ازدواج نکردی ؟

تحصیلات دانشگاه سطح ،شغل خوب، پست خوب سر کار، تخصص ومهارت بالا در زمینه کارم(ببخشید نمی تونم جزئیات رو بگم). الانم دنبال یادگیری یه سری مهارت ها هستم و هدفم اینه بتونم کار ریموت بگیرم و درامد دلاری داشته باشم. 

ولی خب یه بدی داره که با این که روز به روز دارم بهتر میشم ولی کمال گرا هستم و اینا راضی ام نمی کنه

نمی تونم فک‌کنم که قراره مثل بقیه ازدواج کنم و بعدش بچه، کاری که همه انجام میدن، دوست ندارم مثل بقیه زندگی کنم، حس می کنم خلق شدم تا یه مسیری و روشی رو برم که مخصوص خودمه

۲۹سالمه 

بله پیشرفت خوبه ..هدفمند بودن خوبه ....توقع بالا از خودت داشتن خوبه .....اماشما یه زمانی میرسه که واقعا نبود کسی و همدم و خانواده ای که خودت تشکیل بدی رو حس می‌کنی و خیلی پشیمون میشی....اون روز شاید تو۴۰سالگی پیش بیاد شاید ۵۰شاید۶۰ولی بالاخره پیش میاد.......خیلی ها بودن ازدواج کردن و به هدف هاشون رسیدن چه بسا هدف های خیلی سخت تر و بزرگتر از شما.....ازدواج خوب هیچ ممانعتی با پیشرفت نداره...تاکید میکنم ازدواج خوب و درست.....ضمن اینکه شما همین الآنم طبق گفته ی خودتون خیلی جلو هستین پس بنظرم تمام بعد های زندگی رو در نظر بگیرین و همه رو کنترل و هدایت کنید نه اینکه یه قسمت رو مثل ازدواج خالی بزارین و تعادل ایجاد نکنید .....آدم زمانی موفقه که بتونه تعادل ایجاد کنه .....پس بنظرم روی ازدواج کار کنید و نزارید پازل زندگیتون خالی بمونه ....اگر آرامش و یه زندگی خوب میخاین پس باید این پازل کامل باشه