2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوستم چیکار کنم

49 بازدید | 8 پست

چند شب پیش دوست صمیمیم بهم پیام داد گفت فردا من می‌رم دانشگاه کار دارم تو هم بیا همو ببینیم منم بهش گفتم باشه

فرداش جایی کار داشتم رفتم کارمو انجام دادم بعد که تموم شد بهش گفتم دارم میام گفت باشه

خلاصه سوار اتوبوس شدم و توی گرما کلی راه رفتم تا دانشگاه بعد که رسیدم پیام داد کارم طول می‌کشه نیا😐

منم دوباره هلک و هلک توی گرما رفتم سوار اتوبوس شدم برگشتم خونه.

عصر دیدم خانوم استوری گذاشته با دوستای دانشگاهش توی تریای دانشگاه آیس کافی نوش جان کردن😐

بعد در حالی که هر موقع باهم می‌ریم بیرون می‌گه پول ندارم و نهایتش یه کیکی چیزی می‌گیریم باهم می‌خوریم.

ولی هر وقت با دوستای دانشگاهش می‌ره بیرون کافه‌ای جایی می‌ره.

حالا کاری به این ندارم ولی واقعا از کارش ناراحت شدم ولی نمی‌خوام بحث راه بندازم. می‌خوام غیر مستقیم بفهمه که چقدر کارش زشت بود😒

یاخدا چه بیشعور

کات کننن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو و فقط سکوت کن این سریگفت بیا بگو وقت نمیکنم برات. قت خالی کنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
نمی‌شه هفت ساله دوستیم😔

من با دوستم که ۱۲ سال بود دوست بودیم تموم کردم

بعضیا واقعا لیاقتشو ندارن عزیزم..

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀