2777
2789
عنوان

یچیزی میگم فقط لطفا مسخره نکنید

207 بازدید | 19 پست

من یکی از اخلاقای بدم اینه که راحتی طلبم همه بهم میگن بعد حالا حس میکنم کتونی میپوشم اذیت میشم کتونی هام راحت ترینان و سایز بزرگتر از پام بازم حس بدی دارم همش دوست دارم از پام درارم یکی از فامیلامونم اینطوری بود کسی هست اینجوری باشه یا راه حلی داشته باشه

ن‌والااینقدشودیگ نشنیده بودم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش صندل بپوش 

یا یه مدل کتونیا اومدن صندل طورن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یعنی چی خب صندل هم امتحان کن رکابدار هرچند بدون رکابم بپوشی اوکی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

واقعا خیلی حرف خوبی زدی فقط بنظرت میشه یعنی ؟

اره. اولش سخته ولی هی تکرار کنی مسیر عصبیش قوی میشه عادت می‌کنی. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام