2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کتابی میخونی بیشتر

من دیروز یک کتاب خریدم 

به اسم اب نبات هل دار 

تا صفحه ۱۹ خوندم 

بیشتر کتاب رمان می خونم کتاب روان شناسی هم می خونم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

من دیروز یک کتاب خریدم به اسم اب نبات هل دار تا صفحه ۱۹ خوندم بیشتر کتاب رمان می خونم کتاب روان شناس ...

خیلی گرونه ادم به قیمتش فکرمیکنه منصرف میشه ..من یه کتاب روانشناسی گرفتم ۳۸۰هنوز توشوکم😅😅

من که الان چراغم خاموشه تاریک تاریک  . یه پاستا سفارش دادم هنوز نرسیده دستم . قصد دارم توی تاریکی بخورم . من عااااشق پاستا هستم . اولش مردد بودم سفارش بزنم آخه اوضاع مالیم داغونه ولی گفتم دیگه ماهی یدونه فست فود طوری نی ، خدا بزرگه . دیگه دل را زدم به دریا . دلتون نخواد 😋 

سایر اوقات تنهایی یکم مذهبی بازی در میارم دعا و زیارت و نماز میخونم توی سایت ها میگردم . میرم پیاده روی . یکم مطالعه میکنم درسی چیزی منچرز بازی میکنم دنبال کار میگردم دیوار میرم مصاحبه یا من اونا را خط میزنم یا اونا منو 🤪 میرم خرید واجبات زندگی را میخرم 

اگه لباس باشه پرو میکنم و میام بیرون چون پول ندارم 🤪 میرم یه دور میزنم بر نمی‌گردم 

من دیروز یک کتاب خریدم به اسم اب نبات هل دار تا صفحه ۱۹ خوندم بیشتر کتاب رمان می خونم کتاب روان شناس ...

شنیدم خیلی قشنگه گویا نسخه های دیگه اش طعم های دیگه است و باید بترتیب پیش بری وگرنه نمیشه . اولیش نمی‌دونم چه طعمی هست