2777
2789
عنوان

وکیل دادگستری

100 بازدید | 14 پست

با سلام وکیل دادگستری هستم در خدمت عزیزان شماره تماس جهت برقراری ارتباط۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتمان کاری در مورد بیماری بعد از عقد باعث از بین رفتن مهریه میشه؟

چنانچه از مواردی باشه که میشه فسخ نکاح کرد بله

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

سلام وقتتون بخیر من یه سوال خیلی مهم داشتم در مورد شکایت از فحاشی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بفرمایید

ببخشید من همونم که اون روز تلفنی باهاتون تماس گرفتم و قبل اینکه زنگ بزنم این کامنت رو براتون گذاشتم همون ک گفتم یه نفر اینجا ازم تو سایت پلیس فتا شکایت کرده اما من فحش بهش ندادم فقط حرفام کنایه آمیز بوده اون ادعا کرده که من بهش توهین کردم و تهمت بهش زدم

و یه جوری مطمنه که انگار واقعا قراره این شکایت به جایی برسه و منم یه مقدار استرس کزفتم آخه حوصله دادگاه رفتن ندارمو این سیم‌کارتم ک باهاش اومدم سایت بنام مادرمه اگه پلیس فتا پیگیری کنه حتما برا مادرم ابلاغیه ای چیزی می‌ره میفهمه منم خجالت میکشم 🥲 الانم نمی‌دونم منم برم ازش شکایت کنم یا نه آخه اون بمن فحش داده 

اگه براتون زحمتی نیست دوتا اسکرین شات براتون می‌فرستم ملاحظه کنید یکیش کامنتی ک من گذاشتم برا اون یکیش هم شکایتی که اون کرده تو سایت پلیس فتا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂