2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام متوجه میشه که پی پی میکنه ؟آمادگی داره ؟

اره چمدین بار که پی پی کرده بهش گفتم پی پی کردی یا وقتی پی پی کرده گفتم بیا بریم پاهاتو بشوریم حودش بدون تامل میا ولی برای دیش بزور باید پوشکشوعوضکنم

باید یکباره بگیری دیگه تو خواب یا مسافرت نکنی 

از روز اول هر ده دقیقه ی بار ببرش،جیش کنه سعی کن تو دورانی باشی که نهایت آرامش داری دعوا نکن که با دعوا ممکنه لجباز و عصبی بشه که دیگه نتونی جمع کنی 

سعی کن براش هدیه کوچولو بخری آدامس و جوایز کوچیک 

هر دفعه نه مثلا یکی دو روز ی بار که جیش را بگه و تو شلوارش،نکنه بهش بدی

الحمدلله رب العالمین ...

باید آمادگی داشته باشه بعد شروع کنی مثلا اکثر مواقع خشک باشه و قبلش دستشویی شو میگه یا خودش علاقه داره بره تو دستشویی اونجا کارشو بکنه 

اگ آماده نباشه هم خودت اذیت میشی هم بچه 

کم کم یادش بده بره جیش کنه وقتی دیدی کامل آماده شد وچند بار بت گفت جیش دارم یک بار تستی بدون مای بی بی بزار بخوابه وزیرش مشما بزار اگه دیدی جیش نکرد دیگه اوکیه اگه نه باید دوباره همکاری کنه که یاد بگیره 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

یه مدت چند ساعت در روز پوشکش نکن و همینجوری ببرش دستشویی چند بار بگو جیش کن پی پی کن کم کم یاد میگیره

شرت آموزشی هم هست ولی سخته یه کم باهاش کثیف کاری میشه...باید چهار چشمی بپایی بچه رو که خونه رو کثیف نکنه...شلوار هم از اینایی که دم پاشون مچ داره بپوشون که فرش نجس نشه یه وقت...

شرت هم میتونی از زیر شلوار بپوشونی...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉