2777
2789
عنوان

تفاوت نسل ها

106 بازدید | 19 پست

یک سوالی برام پیش اومده بزرگتر ها چی میبینن که ما نمیبینیم؟؟؟

دو تا تجربه بهتون بگم

۱.میخواستم برم سرکار اساتیدم اصرار داشتن برو فلان ارگان دولتی خیلی جای خوبیه و پشیمون نمیشی ولی الان که داخلشم بد نیست ولی بلاخره کارمندیه دیگه

۲.برام خاستگار اومده اونم کارمند که البته از لحاظ اخلاق و رفتار عالیه ولی خب حقوقش کارمندیه و خونه نداره بعد من جهیزیه ام کامله الان بابام خیلی راضیه و فقط من نگران مسایل مالیم مگه قرار نیست اون نگران باشه میگه پسر خوبیه برین با هم بسازین

الان برام سواله چرا استادم و بابام خوشبینن و من بدبین؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بعضی دخترا خیلی رویایی فکر میکنن که یهو پسر پادشاه میاد اینا یه شبه پولدار میشن ولی حقیقت زندگی ...

پولدار نه 

ولی مثلا چرا بابام توقع نداره حالا که من جهاز کامل میبرم اونم خونه داشته باشه؟

یا نگران دخترش نیست که چجوری با حقوق کارمندی سر کنه؟

حقوق کارمندی یعنی چند تومن ؟

کمتر از ۱۵ تومنه یا نه ؟ 

چقدره حقوقش 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

اونا نمیبنن یا من؟والا از اونا اصرار از من انکاره

هر دو

ولی تو این موردا به نظرم بیشتر اونا نمی‌بینند.

چون شرایط جامعه پیوسته داره تغییر می‌کنه

البته یه سری چیزا همیشه پایه‌ست ولی درمورد کارمندی و این داستانا منم با شما موافقم

پاینده ایران

خانواده خودم بازاری هستن عادت ندارم به زندگی کارمندی

باشه منطقیه😂😂

منم همه کارمندن باشه اوکی ولی با حقوق بالا هستیم نمیدونم چرا بابام انقدر خوشبین شده در صورتی که برای بقیه انقدر سختگیر بود که نگو

۳۰ مثلا

۳۰ تومان حقوق شما 

۳۰ تومان حقوق ایشون 

میشه ۶۰ تومان 

۶۰ تومان به نظرت کمه که فکر میکنی بابات باید نگران باشه ؟ 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸