2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سخته ولی چاره چیه منم تو یه کوچه ما خانواده ی شوهر وجاری هستم

برای من خیلی سخته من ی سال اونجا اول ازدواجم تو یه ساختمون موندم الان گفتم باشه میان اما خونه بزرگ و تمیز و تو جای بهتر اون محله بگیر شاید لجبازی بذاره کنار همینجا بمونیم 

خب اجاره اس بعدا جای بهتر جابه جا میشی و میخری انشاللهچرا نمیخواد بخرین؟

چون لجبازی می‌کنه مامانش همش گفت پسران شوهر دادم چون هر کدوم رفتیم تو یه منطقه از تهران از اون زورش گرفته آنقدر گفت که این مونده توسراین آنقدر گفت زن دلیل که

خوبه نمیری ت ساختمونشون کوچه پایینیشونی دیگه ناراحتی نداره

ن کوچه پایینی هم حتی نمی‌رم جایی که اون هست دگ خیلی محلش بده ولی باز نزدیکم و محلش خیلی پایینه من بخاطر دخترمون گفتم کوتاه بیا بهش ظلم می‌کنی همین 

برای من خیلی سخته من ی سال اونجا اول ازدواجم تو یه ساختمون موندم الان گفتم باشه میان اما خونه بزرگ و ...

عزیزم وقتی بخای قطع ارتباط کنی دیواربه دیواری باشی میتونی من با ماشین از کنار پدرشوهرم رد میشم شیشه رو میارم بالا چون دودیه معلوم نشه با نرسیده به خونشون میرم تو کوچه ی دگه مسیرمو دور میکنم ولی نمیخام ببینمشون قهرنیستیم ولی چون شناخته مشون بدم میاد دور و دو رنگ هستن

عزیزم وقتی بخای قطع ارتباط کنی دیواربه دیواری باشی میتونی من با ماشین از کنار پدرشوهرم رد میشم شیشه ...

اره منم کلا از اسفندماه ندیدمشون اصلا هم انگار براشون مهم نیست یک زنگ نمیزنن منم نزدم ولی خب همسرم فکرمی‌کنم میخواد ثابت کنه حرف حرف اونه