2777
2789
عنوان

من دارم خودمو جر میدم که حجم بگیرم بعد شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 81 پست

ولی باسن بزرگ خیلی بده 

الان من هر شلواری میپوشم بهم تنگه 

خجالت میکشم از زیر مانتو باسن پیداست 

حالم از باسن بزرگم بهم میخوره 

یه راهکار بدین کوچیکش کنم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خوشتیپ بشی به نفع اونم هست که 😁

همینو بگو لیاقت نداره بخدا حتما میترسه اعتماد بنفس من بره بالا و منم پرتوقع بشم 😄

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

متاسفانه باید دقیقاً بدونی کی قبل یا بعد ورزش چیزی بخوری که ماهیچه بسازی وگرنه همون ماهیچه هم آب میک ...

راست میگه زمان تغذیه (پروتئین و ویتامین)مهمه ، با برنامه پیش برو

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

متاسفانه باید دقیقاً بدونی کی قبل یا بعد ورزش چیزی بخوری که ماهیچه بسازی وگرنه همون ماهیچه هم آب میک ...

تغذیه هم رعایت میکنم ولی حجم خاصی نگرفتم 

فکر کنم اینایی که حجم میگیرن ژنتیکی پایین تنشون حجم داره با ورزش حجیم تر هم میشه 

موانعی سد راه موفقیت تو و رسیدن به ارزوها و خواسته های تو هستند باید از اون موانع بگذری تا به هدفت ب ...

الان تیکه انداختی بهم 😅

تغذیه هم رعایت میکنم ولی حجم خاصی نگرفتم فکر کنم اینایی که حجم میگیرن ژنتیکی پایین تنشون حجم داره با ...

زمان زیادی می‌بره هم ژنتیکی هست هم فردی هم میشه ساخت اما زمان میبره

باید با متر اندازه بگیریمن بالا تنه م کوچیکه قبلا ی مدت ورزش مخصوص شو کردم حجم بگیره قشنگ دو سانت کم ...

اره همین کارو کردم بعد از سه ماه دور باسنم حتی یک سانت هم تغییر نکرده نه کوچیکتر نه بزرگتر 😐

اگه درست بری حتما حجم میگیری به حرفاش اهمیت نده

والا زیر نظر مربی انجام میدم فکر کنم اینایی که حجم میگیرن ژنتیکی پایین تنه پر دارن با ورزش حجیم تر هم میشن 

باید با متر اندازه بگیریمن بالا تنه م کوچیکه قبلا ی مدت ورزش مخصوص شو کردم حجم بگیره قشنگ دو سانت کم ...

راستی سینه با ورزش به هیچ عنوان بزرگ نمیشه برعکس کوچیک تر هم میشه چون بافت سینه عضله نیست چربیه همش با ورزش جمع میشه و سفت میشه کوچیکتر هم میشه حرکت سینه زیاد نزن 

ملت میرن باشگاه سینه دارم😑😂 الاننننن اینمممم به فوبیا هام اضافه شد برمممم باشگاه همینم آب بشه چ وع ...

اره سینه با ورزش آب میشه چون بافتش چربیه عضله نیست که حجم بگیره جمع میشه و سفت میشه کوچکتر میشه 

ولی باسن بزرگ خیلی بده الان من هر شلواری میپوشم بهم تنگه خجالت میکشم از زیر مانتو باسن پیداست حالم ا ...

ورزش کن بدون برنامه ، تغذیه هم نداشته باش 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛