2777
2789

سلام 

چند وقت پیش فامیل دورمن دیدم یکی از دخترانش ، کارشناسی شیمی داشت 

ارشد مدیریت کسب و کار خونده بود 

یه شرکت تو دبی داره 

چنتا برند هم ثبت کرده و تولید داره 😂

دیگه خونه و ماشین هم که تو خارج داره 

بعد با خودم گفتم خب یک دختری که پزشکه چی؟

به نظرتون جایگاه اجتماعی کدوم بیشتره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشک رو شما میتونی مثل کارگر در نظر بگیری 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چرا همه مقایسه ها تو ایران ختم میشه به دختر پزشک؟😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیزینس وومن میشه البتهو بنظرم خیلی شیکه

نه دیگه این مورد من در کالبد وومن هست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چه ربطی داره

دختر پزشک هم، مطب میزنه کسب و کار(بیزنس!!!) خودش رو خواهد داشت.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بیزینس وومن کارش عموما شیک تره 

بعضی رشته های پزشکی خیلی محیط تمیزی نداره و کلا کسی که پزشکی میخونه نباید دنبال پرستیژش باشه چون واقعا عشق میخواد خوندنش 

نمیشه با هم مقایسه شون کرد ،خب پزشکی از اونجایی که با جون انسان در ارتباطه دید دیگه ای دارن بهش فقط ...

You're all the things I've got to remember