2777
2789
عنوان

بچها اینایی که به عشقشون رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 30 پست
خب دیگه نوشتم نباید در دسترس باشه لوند بودن برای زن خیلی قشنگه

اره معمولا اکثرشون همون لوند رو میپسندن

ولی من انگار دست نیافتنی به نظر میومدم و مغرور بودم واسه همین میخواستن مثلا مخ منم زده باشن

اره معمولا اکثرشون همون لوند رو میپسندنولی من انگار دست نیافتنی به نظر میومدم و مغرور بودم واسه همین ...

یه بخشی از لوند بودن همون مغرور بودنه ولی در عین حال ظرافت زنانه بالا هم هست

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم عشق کم کم پیش بیاد بهتر از اون عشق تو یه نگاه ها هست حالا هم از طریق سنتی میتونی بهش برسی هم ...

بله درسته هرچیزی کم کم بوجود بیاد ماندگار تره 

حاله میگن عشق یعنی نرسیدن بهتره ولی اشتباهه به آدم درستش برسی خیلی باارزش میشه 

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

نظر منم همینه

دخترعموم هیچوقت راز خوشبختیشو لو نمیده بقیه  ما استفاده کنیم بااینکه خبرش داریم هزارتا دعانویس رفتن با مادرش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
من خیلی لوند بودم و خیلی باهاش صادق بودم اونم خوشش اومد🥲🤭

یه چندتا از رفتارات مثال بزنی خیلی خوشحال میشم عزیزم 

من خیلی زود از کوره درمیرم وقتی یه حرفی از طرف مقابل ناراحتم کنه به همین خاطر بهم میگفت سلیطه خودم اینو یه ضعف میدونم یه ویژگی منفی

دخترعموم هیچوقت راز خوشبختیشو لو نمیده بقیه ما استفاده کنیم بااینکه خبرش داریم هزارتا دعانویس رفتن ...

😂😂

بعضیا دعا نویسای خوبی سراغ دارن

😂😂بعضیا دعا نویسای خوبی سراغ دارن

خدانکشتت حتی از حرف خودم خندم گرفت 🤣🤣🤣

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

با هر مردی نباید وارد رابطه شد 

و هرمردیم بگه قصدم ازدواجه که نباید یه دختر از قبل جواب مثبتو داده باشه 

در کل منظورم اینه اول طرفو سبک سنگین کنین ،ادم حسابی باشه ،بعد به این باید فکر کرد که طرف میتونه همسر خوبی باشه یا نه

یه عده فقط دنبال یه مردن که ازدواج کنن باهاش  

کسی که پی در پی دنبال رابطه های متعدده شوهر ازش در نمیاد

ادم حسابی انتخاب کن اول،که طرف مسئولیت پذیر باشه و …

تا یکی خودشو جمع نکنه از هرلحاظ دنبال ازدواجم نمیره

... 🤍🦋
یه چندتا از رفتارات مثال بزنی خیلی خوشحال میشم عزیزم من خیلی زود از کوره درمیرم وقتی یه حرفی از طرف ...

همه رفتار تند دارن عزیزم اما مهم اینه ک لوند باشی بتونی قضیه رو جمش کنی من خیلی محبت میکنم برعکس همه کسایی ک میگن تو دوستی مغرور باشیم فلان این کارم وابستش کرد لوند بودم و یکم شیطون بهش احترام بزار حتی اگ بحثی شد توهین نکن براش وقت بزار محبت کن خوب باش خودت باش دروغ نگو پسرا از دروغ خیلی بدشون میاد با اینکه خودشون خیلی دروغگو هستن🤣😁 قهر طولانی نکن و پیش قدم شو برای اشتی این نشونه ضعف تو نیس نشونه علاقع تو ب اون فرده گاهی ک پیش قدم شدی با لوندی بگو وقتی قهریم دوس دارم توم بیایی و اینا خاسته هاتو با لوندی و محبت بهش بگو 😉🥰

با هر مردی نباید وارد رابطه شد و هرمردیم بگه قصدم ازدواجه که نباید یه دختر از قبل جواب مثبتو داده با ...

شانس ندارم کلا هرچی آدم بده سرراهمه میتونن زندگیو جمع کنن اما هیچکدوم با من ازدواجی نیستن ققط رابطه دوستی چرا هستن

همه رفتار تند دارن عزیزم اما مهم اینه ک لوند باشی بتونی قضیه رو جمش کنی من خیلی محبت میکنم برعکس همه ...

بله میدونم چی میگین فدات منم خیلی صبورم اما یهو به شوخی یه توهین بدی میکنه خب آدم ناراحت میشه واکنش نشون میده

بله من خودم همیشه هرروز محبت میکنم هرکسی جنبه نداشته باشه نداده هرکسیم جنبه داشته باشه عاشقتر میشه قهر نداریم معمولا یجوری درست میشه 

اما کات داشتیم باز برگشت بوده