2777
2789
عنوان

روی‌ یکی دکترامون به شدت کراشم و جالبه ازش متنفر هم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه دوس داشتی یکم از رفتارات بگو لطفا ، مام یاد بگیریم

ببین مردا میگن زن مطیع دوس داریم ولی درباطن زن مستقل و باشخصیت وشجاع رو تحسین میکنن و زن های توسری خور و ضعیف رو پس میزنن   

توی مسائل مهم بایدحرف زن باشه ولی تومسائل بی اهمیت باید چشم بگی ک فک کنه داری ب حرفش گوش میدی

توی ارتباط نباید وابسته باشی نباید فک کنه اگ جداشدین تو میشکنی جوری وانمود کنی ک اگ به هم نرسیدین اون ضررمیکنه نه تو 

نباید ازلحاظ مالی خودتو وابسته نشون بدی ک فک کنه باقطع کردن جیره ت میتونه اذیتت کنه یا مجبورت کنه ب حرفش گوش کنی

نباید با بالارفتن سن شیطونی رو فراموش کرد باید خودتو براش تازه و شاد نگه داری ک باخودش بگه با این من انرژیم زیاد میشه و جوون میمونم

قربون صدقه و محبت کلامی خیلی مهمه و بعد یه مدت اونم یادمیگیره حتی اگ عادت نداشته  من بهش میگفتم قربون تک تک سلول هات و حرکاتت بشم  البته ک واقعا دوسش داشتم 

ببین مردا میگن زن مطیع دوس داریم ولی درباطن زن مستقل و باشخصیت وشجاع رو تحسین میکنن و زن های توسری خ ...

مرسی عزیزم ، چ خوب ، اشکالی نداره یه وقت سوالی داشتم ازتون بپرسم