2777
2789

شما دیگه سرزنشش نکنید

چند بار اینجا تاپیک زدم اشتباه کرده بودم راهنمایی خواستم خودم به اندازه کافی خودمو سرزنش کرده بودم

اومدم اینجا دوستان گرامی هم منو به رگبار بستن ,, فقط خدا میدونه چه حالی داشتم 

اما بعضیا هم خیلی دلسوزانه و محترم راهنمایی کردن

هی پشت دستمو داغ میکنم هر حرفی رو اینجا نزنم چون زود دلم میشکنه🙂💔 ولی باز یادم میره و تاپیک میزنم😑😂

خلاصه که مواظب حرفاتون باشید

پشت این اکانت ها یه آدم به یه قلب نشسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی شده؟ اشتباهت رو بگو بدون قضاوت کردن راهنماییت میکنم هر چند خودم تقریبا میدونم چی بوده اشتبا ...

یکیش درمورد عکس دادن به یه پسر بود (عکس بدون روسری ) و بعدش هم تحدید اون پسر به پخش کردن

یکیش هم درمورد مسخره کردن قیافه خاستگارم بود ، چون خانوادم اصرار داشتن بیان خاستگاری ، و منممم واقعا نمیخواستمش

الانم خیلی پشیمونم بخاطر هر دو اشتباهم 

امیدوارم زودتر زمان بگذره فراموش کنم

یکیش درمورد عکس دادن به یه پسر بود (عکس بدون روسری ) و بعدش هم تحدید اون پسر به پخش کردنیکیش هم درمو ...

هیچ ایرادی نداره عکس دادی خب 

عزیزم مردم نود میدن به دوس پسرشون اولا عکس لخت میدن

دوما عکس بدون روسری دادی جرم ک نکردی الان دخترا بدون روسری تو خیابون میگردن و همچنین عکس سر لخت سینه لخت میزارن پروفایلشون واقعا چطوری برا یچیزای اینقد کوچیک و بی ارزش خودتو سرزنش میکنی😐😂فک میکنم سنت کمه منم سنم کم بود همین بودم

اصلا چیز مهمی نیس بابا زندگی اینقد سخته ای چیزای چرتو پرت بعدا اصلا به چشمت نمیان گلم

مگه چیکار کردی عکس بدون روسری مگ جرمه

تهدید کنه به پخش بگو به فتا میگم اصلا به دل خودت ترس راه نده و بلاکش کن