2777
2789
عنوان

تا به حال دعوای خانوادگی داشتین

166 بازدید | 10 پست

منظور دعوای خواهر برادریه چطور خودتونو آروم کردین؟

من برادرم تو کاری که اصلا بهش ربطی نداشت دخالت کرد دعوای بدی داشتیم و واقن حرفایی بهم زد که لایق خودش بود من قبلا یبار از دست اذیتاش خود..ک کردم  و امروز که اومدو شروع به توهین کرد انگار اون زخم مجدد باز شد الان حال روحیم واقعا بده 

بخاطر مریضیه مادرم اومده بودم ازش مراقبت کنم خواستم برم خونه خودم مادرم گریه کرد نرفتم شما بودین برادرتونو تحمل میکردید یا میرفتین خونه خودتون؟

البته اینو بگم خیلی به پدر مادرم کمک میکنم با اینکه تمام اموالشونو به اسم برادرم زدن ولی هیچوقت بهشون گلگی نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر همون مادرته که فرق گذاشته وگرنه برادرت انقدر گستاخ نمیشد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم منم با خواهر برادرم مشکل دارم متاسفانه مامانمم هوای برادر و خواهرم داره دیابت و فشار داره مامانم مجبوری سکوت کردم خواهرم طلاهامو دزدید انداخت گردن مامانم داداشم انداخت گردن من در صورتی که فهمید کار خواهرمه دزدی پیش خواهرم گفت دنبال آتو از اون تخم زنام ببینم با کی دوستع خدا جای حق نشستع دو هفته پیش تلفنی به داداشم گفتم اگه کار تو اون ابجی نازنینو راه انداختم همون تخم زنایی که تو گفتی و هستم تحمل کن بسپار به خدا 

عزیزم منم با خواهر برادرم مشکل دارم متاسفانه مامانمم هوای برادر و خواهرم داره دیابت و فشار داره ماما ...

منم واگذارش کردم بخدا هرچند مادرم حسابی قسمم داد که نفرینش نکنم

منم واگذارش کردم بخدا هرچند مادرم حسابی قسمم داد که نفرینش نکنم

والا من خانوادمو حلال نمیکنم خواهرم آبرو برامون نذاشته مامانم از ترس بی آبرو نشدن همه اش از خواهرم دفاع میکنه داداشمم میگه تو گذشت کن این خواهر بزرگتره آرزو نمیکنم مامانم بلایی سرش بیاد ولی مامانم که تا اخر دنیا نیست تموم بدبختیایی که کشیدم سر خواهرم در میارم