2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا سبک نکن تا فشارت بیافته و بیهوش بشی....توصیه نمیکنم وزنه ها رو سبک تر کنی....

بهش میگن تکرار تا ناتوانی. همین امروز که نرفتم روی وزنه ی سنگین. از وزنه ۲ کیلویی شروع کردم تا رسیدم به این وزن. اینم الان باید اینقدر تکرار کنم تا برام آسون بشه. ده روزه رفتم روی این وزن. روز اولش بی هوش نشدم الانم بیهوش نمیشم.

بهش میگن تکرار تا ناتوانی. همین امروز که نرفتم روی وزنه ی سنگین. از وزنه ۲ کیلویی شروع کردم تا رسیدم ...

البته من حالتم شوخی بود متوجه نشدی....منظورم این بود فشار نیار و وزنه ها رو سبک کن..بله باید حرکت آخر با فشار باشه نه اینکه اونقدر سنگین بزنی که فشارت بیافته.

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

کجاییک هنوز هوا روشنهگوشی چرا مجازه ببری عکسم بگیری

باشگاه خونمونه عزیزم. گوشی بردن و عکس و فیلم و همه چیز هم مجازه. معمولا کسی نمیره و خیلی خلوته. مثلا من روز در میون میرم میبینم تنظیمات دستگاه ها رو همون چیزایی که گذاشتم مونده و تغییر نکرده.

البته من حالتم شوخی بود متوجه نشدی....منظورم این بود فشار نیار و وزنه ها رو سبک کن..بله باید حرکت آخ ...

متوجه منظورت شدم گلم ❤️ 

منم الان همونجوری ام. حرکت آخر رو به زور میرم.