2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها بیاین🌶️❤️

309 بازدید | 30 پست

دهه هفتادیا دقت کردید چقد دهه هشتادی ها توی سایت زیاد هستن و چقد صحبتاشون رو با این سن الانم نمیتونم درک کنم

ینی کاملا از طرز صحبتا متوجه میشم خیلی کوچیکتر از خودمونن از نظر سنی و خیلی دورم از دنیاشون

شما چطور احساس نمیکنید خیلی فاصله گرفتید از اون سن و اون دوره؟

حستون چیه تو تاپیکاشون

اگه امضامو میبینی دعام کن اوضاعم روبراه بشه🩷

آخرای ۷۹ ام نه جام بین هفتادیاس نه هشتادیا😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه

الان دهه هفتادیا بین ۲۵ تا ۳۴ سال سن دارن

خیلی بدیهیه که عاقل و بالغ تر باشن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من سعی میکنم و یعنی از قبل تا الان سعی کردم با هر سنی متناسب با خودش حرف بزنم و این خیلی کمکم کرده از بابت درک بهتر طرف مقابلم ، دهه هشتادی ها باهوشن اما متاسفانه فضای سمی دارند و متاسفانه تر پدر مادراشون اکثراً غرق این فضا شدن چ برسه به اینکه به بچه هاشون یاد بدن چیکار کنن و....

دعا کنید برام🩷 

من مامانم دهه هفتادیه خودم دهه هشتادی مشکلی نداریم

چند سال تفاوت سنی؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

۱۵ و نیم

چه باحال 

مثل خواهر میمونید🥰

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من مامانم دهه هفتادیه خودم دهه هشتادی مشکلی نداریم

هرجورحساب میکنم به مشکل میخورم چجوریاست؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون