2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم النگوی دخترم گم شده

84 بازدید | 4 پست

دخترم ۹ سالشه من براش طلا نمیندازم حتی گوشواره هم نمیپوشه، دیشب توی یک مهمونی مامانم گفت النگویی که فلانی برا به دنیا اومدن دخترت کادو خرید رو دستش نمیکنی؟ جالبه که من حتی شکل اون النگو یادم نیست. امروز هر چی گشتم تو طلاهاش نبود یعنی الان چند ساله که ندیدمش برا همین اصلا یادم نبود. میدونم هم بیرون از خونه ننداخته و احتمالا تو خونه گم شده

چند سال پیش مامانم کلید مهمی رو گم کرد یه کاربر همینجا بودن به اسم دیلا کسی یادش هست؟ ایشون گفتن کلید یه جایی مثل قفسه، پله همچین جائیه و جالبه توی یک قفسه لباس پیداش کردیم، میخواستم ببینم کسی تجربه مشابهی داره که بتونم بفهمم کجا ها رو بگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.