2777
2789
عنوان

بچه ها این سرویس چوب قشنگه برا سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست
اسی ناراحتت نمیکنم، واسه بچه فقط اون خرس هاش خوبه کاش حرف میزدین چیز بهتر میخریدین برا بچه

پس چیش بده الان

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

تختش جدیده 

کمد رو میگن قدیمیه 

ولی تختش خیلی خوشگله 

مبارکه بسلامتی استفاده کنی خوشگله

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره جان اومد 😍 الهی نی نی کوشولوو رو با دل خوش روی این تخت بخوابونی 🥹💗💗

ممنونم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من هرچی خوشم بیاد میخرم کاری ندارم چی مده وچی مد نیست خب ممکنه اونیکه مده سلیقه من نباشه اگر خودت خو ...

منم خوشم اومده ولی دوس ندارم بیچاره بابام اون همه هزینه می‌کنه برگردن بگن قدیمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

منم خوشم اومده ولی دوس ندارم بیچاره بابام اون همه هزینه می‌کنه برگردن بگن قدیمیه

اصلا اینو نگو قدر پدرتوخیلی بدون ،من وقتی سیسمونی میخریدم همش بغض داشتم کاش بابام بود درسته خونوادم خریدن ولی اونیکه بابام میخرید خیلی فرق داشت،دست پدرتو ببوس ازشم تشکر کن🥺😞

اصلا اینو نگو قدر پدرتوخیلی بدون ،من وقتی سیسمونی میخریدم همش بغض داشتم کاش بابام بود درسته خونوادم ...

میدونم عزیزم بخدا قدردانشم منظورم این فامیلای به درد نخورمون بود نمی‌خوام پشت سر خونوادم بگن قدیمی خریدن و فلان وگرنه اگه بابام هیچی هم نخره من دستشو می‌بوسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا