2777
2789
عنوان

فامیل عقده ای

37 بازدید | 2 پست

سلام بچها من یه جاری دارم خیلی حسوده قبلنا آنلاین شاپ لوازم آرایش داشت بعد من یه چند ماهیه رفتم کلاس میکاپ اصلا درآمدم ندارم کلاسام تموم نشده هنوز بعد خانواده شوهرم که فهمیدن اصلا محل ندادن هیچ کدوم نپرسید که چجو رفتی و حتی کارام و نشونشون دادم اصلا نگا نکردن بعد مادرشوهر من انگار نه انگار تازه به شوهرم می‌گفت چیه هرروز هرروز می‌ره میمونه اونجا کلاس شد چی حالا جرایم مغازه زده لوازم آرایش بفروشه مادر شوهرم همش میگه مشتری داری اله بله اونم کلاس میزاره امروز انقد مشتری داشتم انقد فروختم 

میدونین کار منو بی ارزش جلوه دادن الان از این تعریف می‌کنند همه فامیلا میرم مغازش 

از حسودیشون و فرق گذاشتنشون دلم گرفته

بی توجه بهشون ب کارت ادامه بده پرقدرت سال دیگه این وقتا بیا تاپیک بزن قابل مقایسه نیستین

کارشما بسیار پردرآمدتره جدا از کلاسش

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.