2777
2789

در حال حاضر فرزندتون تا چه اندازه نسبت به وظایف و تکالیف شرعی و دینی خودش مثل نماز، حجاب, دروغ نگفتن، غیبت نکردن و... آگاه شده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک سن تکلیف یعنی هفت هشت سالشه؟ اون فقط یه بچه اس بذارین زندگیشو بکنه

یعنی نه سال کامل داره و با یک سری مبتدیات دین آشنا میشه مثل نماز یا روزه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دخترام نماز می‌خونند 

روزه نمیگیرند 

حجاب ندارند 

دروغ نمیگن‌ 

غیبت نمیکنند 

مودب ، متین و با اخلاق هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

حجاب رو گذاشتم خودش انتخاب کنه فقط یکسری باید و نبایدها رو براش مشخص کردم -گاهی نماز می خونه گاهی شیطونی میکنه نمی خونه سخت نگرفتم روزه امسال چند تایی گرفت دروغ نمیگه به بزرگترها احترام میداره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

تازه روسری دادم سر کنه

چون شهرمون مذهبی یه و سنّتی 

چادرهم براش دوختم اما انتخاب شو گزاشتم برای خودش

گاهی نماز میخونه و توی مراسمات مذهبی ام باهام میاد

دروغ و تهمت اینا هم اونقدرا براش پیش نمیاد 

من بیشتر اخلاق و انسانیت یادش میدم

از چیزی که داره به بقیه بده

به کسی زور نگه

کاربر سال۹۷م
یعنی نه سال کامل داره و با یک سری مبتدیات دین آشنا میشه مثل نماز یا روزه

نگفتن به سن تکلیف رسیده گفتن نزدیییک 

بعدم نه سال خیلی یعنی بزرگه؟ زندایی من از 9 سالگی دخترشو به زور حجاب کرد گفت روزه بگیر نماز بخون الان بچه کلااا زده شده بچه 12 ساله وایمیسته تو روش می گه نمی خواام که نمی خوام

منطقا

شما خانواده ایی باشی

که دروغ توش نیست

غیبت توش نیست

بچه هم توی همین فضا بزرگ میشه و انجامش نمیده در سنین نوجوونی یا کودکی !!

حجاب رو امری شخصی میدونم

نظری بابتش نمیدم

پوشش عادی مگر خودش مایل باشه

در رابطه با نماز

وقتی همه نماز بخونن

بچه هم پا به پای بقیه میاد نماز میخونه یادش میدی

سن تکلیف هم نداره

هر سنی باشه

🔴 هر جوری میخوای بچت باشه

اول خودت باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نگفتن به سن تکلیف رسیده گفتن نزدیییک بعدم نه سال خیلی یعنی بزرگه؟ زندایی من از 9 سالگی دخترشو به زور ...

بچه ۹ ساله چجور روزه بگیره 😐😐💔💔

سن تکلیف برا عربا ۹ ساله

چون دختراشون توی این سن همه پریود میشدن

اصل سن تکلیف 

زمانیه ک دختر پریود شه

توی ایران ۱۳ ۱۴ سالگیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فقط نماز نمیخونه گاهی هم روزه میگیره گاهی نه نمازم داره سعی میکنه یاد بگیره فقط گیج میشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.