2777
2789
عنوان

شکایت تمکین

286 بازدید | 34 پست

همسرم خودش شکایت عدم تمکین کرده،منم گفتم اوکی تمکین میکنم،قاضی به وکیلش گفت به موکلت بگو بیاد دنبال خانمش،همسرم هفته پیش دوشنبه اومد دادگاه به منم زنگ زدن همسرت اومده پاشو بیاد رفتم بماند که کلی فیلم بازی کرد پیش قاضی بعد که اومدیم راهرو گفت بیا طلاق توافقی بگیریم منم گفتم عمرا گفت چرا مثل کنه چسبیدی بهم گفتم گمشو بابا تو شکایت کردی من نکردم که  بعدش از دادگاه که اومدیم بیرون گفت برو وسایلاتو جمع کن بهت زنگ میزنم(خونمون تهران ولی من الآن خونه بابامم شهرستان)زنگ که نزد هیچی فک کنم خودش پاشده رفته تهران🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پای خودشه

اگر نیاد اونوقت شما میتونی شکایت کنی که بلاتکلیف گذاشته...

البته شوهر هروقت بخواد میتونه طلاق بگیره و عدم رضایت زوجه متاسفانه کاری از پیش نمیبره

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

دیگه پای خودشهاگر نیاد اونوقت شما میتونی شکایت کنی که بلاتکلیف گذاشته...البته شوهر هروقت بخواد میتون ...

اصلا برام طلاق مهم نیس مهریمو بده حق و حقوقم و بده طلاق بده،مردی که ۵ ماهه از زنش خبر ندارم همون بهتر خبر مرگش بیاد

اصلا برام طلاق مهم نیس مهریمو بده حق و حقوقم و بده طلاق بده،مردی که ۵ ماهه از زنش خبر ندارم همون بهت ...

خب اون ربطی نداره

شما همین فردا صبح میتونی مهریه رو بذاری اجرا

اگه طلاق از طرف مرد باشه چند وقته طول میمشه رای طلاق صادر بشه؟

شش تا ۱۲ جلسه مشاوره

اگر داوری بفرسته یک تا دو جلسه داوری

سر جمع از دو هفته تا نهایت دوماه