برام خیلی عجیبه زندگی ادما اینقدر فرق داری بعضیا معتقدن هیچجا خونه ی پدر نمیشه درحالی که من هیچوقت هیچوقت دلم نمیخواد درهیچ شرایطی به اونجا برگردم در عوض شوهرم برام پناهگاهه حس میکنم خونه ی واقعی و زندگی اصلیم همینجاست و هیچتعلقی به خونه ی بابام ندارم حتی اکه با شوهرم دعوام شه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب شما زندگیتو دوست داری و اینجا برات امن ولی بعضی ها وابستگی شدید به خانواده قبلیشون دارن و معتقدم چون خانوادشون خوب بود یکی مث ما ک خانواده خوب نبودن خانواده اولی رو دوست نداریم
بالاخره این حس امنیتو شوهرت بهت داده .اونا ممکنه باباشون یا خانوادشون خیلی آدمای امن تری باشن بیشتر حمایت کنن.شرایط آدما فرق میکنه منم خودم خونه خودم بهترین جا برنامه همین جا
منم فقط خونه خودمو دوست دارم برام سخته برم خونه مامانم ماهی یبارم بزور میرم... بابام فوت شده مادرم ازدواج کرد داداشمم مجرد اونجاسس جو سنگینه اخرین بارم ک رفتم مامانم با داداشم دعوا کردن چقدر استرس کشیدم دیگه نرفتم از قبل عید🤕مامانم و خواهرام خودشون میان خونم
اگر دنبال ارامشی مقایسه نکن من جاریام میدیدم هروز پلاسن خونه مادرشون و روابط زیاد اذیت میشدم ولی کم کم فاصله گرفتم و ب سبک زندگی خودم ادامه دادم و پذیرفتم خانواده من فرق دارن و پناه امن من خونمه