2777
2789

۲۴ سالمه و واقعااا از مجردی خسته شدم،هیج کیس خاصی هم ندارم 

تحمل خانواده به شدت برام سخت شده 

لطفا نیاین بگین ازدواج خوب نیست

حق داری ولی شرایط الان اینه باید یه جوری خودت رو سرگرم زندگی کنی

از دلگرمی اینو نمیگم خودمم شرایطم همینه وقتی باهاش کنار بیای راحتر میگذره

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهممت 

حتما تواجتماع باش 

رابطه سالم برقرار کن 

انشالله بخت خوب نصیبت بشه 

هیچی به اندازه یه مرد خوب 

به زن آرامش نمیده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خونه مام وضعیت همینه من و خواهرم هردو مجرد خواستگارم نیست همشم دعوا 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
حق داری ولی شرایط الان اینه باید یه جوری خودت رو سرگرم زندگی کنیاز دلگرمی اینو نمیگم خودمم شرایطم هم ...

والا هرچقدر سرگرم کنم باز نهایتش باید باهاشون برخورد داشته باشم🫠

والا هرچقدر سرگرم کنم باز نهایتش باید باهاشون برخورد داشته باشم🫠

اره درکت میکنم طرف ما هوا هم اینقدر گرمه و فضای بیرون طوری نیست ک بخوای بری در هر صورت برخورد داری، جدیدا فهمیدم با همه اخلاقیاتشون اونام آدمای عجیبی نیستن فقط شرایط شون باهام متفاوته 

البته من ۳۴ سالمه دیگه باید اینو می‌فهمیدم کم کم😅

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم