2777
2789
عنوان

ب نظرتون نی نی من چیه؟

718 بازدید | 22 پست

تهوعم از هفته ۹ تا تقریبا ۱۳ بود...فقط یه بار بالا اوردم.....زمانشم بعد از ظهر ب بعد بود.صبحا حالم بهتر بود

اشتهام کم شد..۴ کیلو کم کردم الان ک هفته ۱۶ ام ب نسبت بهتر میخورم

ویار خاصی نداشتم میلم بیشتر ب الوچه و لواشکه و علارغم علاقه شدیدم ب شیرینی الان زده شدم و خیلی کم میخورم....شکمم خیلی کم بزرگ شده....ورم و پف نداشتم تا الان

کلا تغییر خاصی نکردم فقط حس میکنم یکم پوستم بهتر شده.اینم عکس ان تی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم با توجه ب این علایمم میگم پسر

ولی ته دلم میگه دختر

خوابایی هم ک دیدم همه تعبیر پسره

هر چند نمیشه رو خواب نظر داد

من خودم عاشقققق دخترم 

ولی خانواده شوهرم منتظر پسرن

چون خیلی وقته تو فامیلشون کسی پسر دار نشده

امروز وارد ۱۶ هفته شدم ب نظرتون اخر ۱۶ هفته برم سونو معلوم میشه یا تا انومالی بصبرم؟؟؟؟

مشخص میشه منم تو این هفته شما بهم گفتند ولی دکترم گفت  اطمینان کامل بعد آنومالی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خودمم با توجه ب این علایمم میگم پسر ولی ته دلم میگه دختر خوابایی هم ک دیدم همه تعبیر پسره هر چند ...

چه فرقی میکنه جنسیت اش سالم باشه این‌مهمه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چه فرقی میکنه جنسیت اش سالم باشه این‌مهمه

اون ک صد درصد من خودم بخاطر علائمم کمم شب و روز تو فکر سلامتیشم

ولی چون اومدم شهرستان پیش مامانم گفتم از فرصت استفاده کنم و یه سری خریداشو بکنم تا بعد عید ک برمیگردم تهران

اون ک صد درصد من خودم بخاطر علائمم کمم شب و روز تو فکر سلامتیشم ولی چون اومدم شهرستان پیش مامانم گف ...

بهتره بزاری بعد آنومالی خرید کنی