2777
2789

سلام دوستان

کسی مرکز مشاوره همکده رو میشناسه؟!

من فقط شمارمو همینطوری وارد کردم 

زنگ زدن بم

اما جلساتش به نظرم گرونه و میترسم که کلاه بردار باشن

برا سه جلسه میگ ۱۸۰۰😐اونم تلفنی

بخدا ما زیاد وضع مالیمون خوب نیس

تازه خودم کار میکنم و از پول خودم باید بدم 🥺

اگر میدونید که خوبه یا نه بم بگید 

ان شا الله خدا کمکتون کنه 

لازم نیست به کسی چیزی رو ثابت کرد چون من ثابت شدم تو ثابت شدی

زیاد رضایت ندیدم.

چند روز پیشم یه نفر برام تعریف میکرد. پول همه ی جلسات رو همون اول گرفتن. بعدم این بنده خدا کلا پشیمون شده بود. هنوز جلسه ای هم انجام نشده بود ولی پولش رو پس نمی دادن.

خب حالا این همه مشاوره تلفنی که قیمت طبق تعرفه میگیرن. هر جلسه هم پولش همون موقع می زنی چرا اینجا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیش اینه همرو باید قبل از جلسه اول پرداخت کنیحتی نمیدونی مشاوری ک باهات قراره تماس بگیره باتجربه و ...

اتفاقا بش گفتم اما بم گف دوباره داری شک میکنی

میگم شما زمانی ک زنگ زدی یک پشتیبان آقا بود ؟ 

و هی از تعریف میکرد ؟ 

😐حس کردم بازار گرمی میکنه 

به شما هم گف ک وقتی ک میخام بدم خیلی دوره ؟ 

براتون درخواست اورژانسی دادم؟!

زیاد رضایت ندیدم.چند روز پیشم یه نفر برام تعریف میکرد. پول همه ی جلسات رو همون اول گرفتن. بعدم این ب ...

خب واقعیتش من چیزی از این مرکز مشاوره ها بلد نیستم 

شما میدونی ؟ 

اگر اطلاع دارید بم بگید لطفا

اتفاقا بش گفتم اما بم گف دوباره داری شک میکنیمیگم شما زمانی ک زنگ زدی یک پشتیبان آقا بود ؟ و هی از ت ...

خانم بود

اره همینو گف

گف مشکلت جدیه.حتما ۸جلسه بردار.

مشاور خوب میزارم.نوبتش پره پس میزارم اضطراری

خانم بوداره همینو گفگف مشکلت جدیه.حتما ۸جلسه بردار.مشاور خوب میزارم.نوبتش پره پس میزارم اضطراری

دقیقا ب منم گف مشکلت جدیه😂😂😂

اتفاقا بش گفتم اما بم گف دوباره داری شک میکنیمیگم شما زمانی ک زنگ زدی یک پشتیبان آقا بود ؟ و هی از ت ...

بمنم زنگ زون دقیقا همیناروگف یه آقاهم بود دقیقا بعدگفتم دوقلو دارم شرایطم سخته و..گف منم دوقلودارم برات درخواس اورژانسی میدم  بت کد تخفیف خودم میدم و...مشخصه برابازارگرمیشون بود

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
خانم بوداره همینو گفگف مشکلت جدیه.حتما ۸جلسه بردار.مشاور خوب میزارم.نوبتش پره پس میزارم اضطراری

وای چه حرفاشون مثل همه بمنم گفتن۸جلسه بایدبرداری😂

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍