2777
2789
عنوان

مردی ک ب خانوادش خدمت میکنه

79 بازدید | 8 پست

میخاسم بدونم مردی ک ب خانوادش خدمت میکنه بعدرفتاردرستی بازن خودش نداره وفقط ازهرنظربه خانوادش خدمت میکنه ومیرسه بهشون

اگ ی روزی ازدنیابره پاداش خدمت ب پدرمادرش میرسه بهش کامل یانه وقتی آه زنش دنبالشه وفقط کتکش میزده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت احکام میخوندم واجب ترین بحث مالی در احکام پرداخت نفقه به همسرِ حتی اگه خانم ثروتمند باشهدِین ...

عا بحثم نفقه نیس بی توجهی بدرفتاری وبددهنی میکنه

بعدباخانوادش خیلی خوبه نمیفهمم

عا بحثم نفقه نیس بی توجهی بدرفتاری وبددهنی میکنهبعدباخانوادش خیلی خوبه نمیفهمم

شاید اجر پدر مادرو بگیره ولی تقاص اذیت کردن همسر هم پس نیده بدم پس میده

دیدم که میگم

یه جوری بود که آقا آلزایمر گرفته بود چیزی یادش نمیومد ،ولی گریه میکرد میگفت من به زنم ظلم کردم دارم تاوان اونو پس میدم 

شاید اجر پدر مادرو بگیره ولی تقاص اذیت کردن همسر هم پس نیده بدم پس میدهدیدم که میگمیه جوری بود که آق ...

انشاءالله ک شوهرمنم تاوان پس بده

وقتی یادحرفاوکاراش میفتم قلبم دردمیگیره