2777
2789
عنوان

کسی هست واقعا اووکادو بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 65 پست
من حتی از ظاهرشم خوشم نمیاد از اون حالت چرب و نرمش ولی دخترم دوست داره امتحان کنه باید براش بخرم و م ...

خیلی افتضاحههههههه اصلا خالی نمیشه خورد

من برا شکنجه خودم مجبور شدم یه تیکه بزرگشو بخورم الان حالت تهوع دارم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که عااااشق گوجه ام😂😂چه خام چه سرخ شده چه کبابی

منم گوجه شاه میوه هاس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اونی که شما خوردی لابد نارس هست یا جنس خوبی نداشته.مثل هندوانه گاهی خیلی خوشمزه هستن به فصلش ولی گاه ...

نه من از یه جا تو زعفرانیه خریدم همش میوههای وارداتی و درجه یکه بعد تو خود خارجم خوردم مزش همین بود لعنتی اصلا عوض نشده این چندمین باره خودمو شکنجه دادم

نارساش باز سفته و حداقل مزه خیار میده

سلامتی عزیزم. هفته ۳۴ م. فعلا که خبری نیس امیدوارم به ۳۷ برسم .فعلا که درگیر وزنشم .😒😒😒

خدارو شکر خوب رسوندی ماشاالله👍👍👍

رسیده‌ش که خیلی خوشمزه‌س، من عاشقشم

واقعااااا میگی حس میکنم تعارف داری با کشاورزاش🤣🤣🤣

واقعااااا میگی حس میکنم تعارف داری با کشاورزاش🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 تعارفو خوب اومدی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

شبیه ترین طعمی که تو بقیه خوردنیا هست بهش چیه؟.

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اره انشالله این ۳ هفتم طاقت بیارم . میترسم وزنش کم باشه. سونو ۳۱ گف ۱۷۶۰ کمه

ن خوبه بد نیست نگران نباش عزیزم

شبیه ترین طعمی که تو بقیه خوردنیا هست بهش چیه؟.

زرده تخم مرغ ابپز با خیار قاطی

🤣🤣🤣 تعارفو خوب اومدی

شایدم خودت تولید کننده ای کلک🤣🤣🤣

زرده تخم مرغ ابپز با خیار قاطی

خب پس قطعا نمیخورم😂

آخه اون بافتش خیلی کره ای و نازه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)