بچه ها منالان تو یک موقعیتی هستم شاید براتون جالب باشه، ولی نمیدونم باید ناراحت یا نه لطفا شماها بگید... فقط یکمی طولانی ولی خیلییییی لطف میکنید اگر وقت بزارید بخوانید❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بچه ها من پارسال برای تولدم داشتم با دوست صمیم (مریم) میگفتم که دوست دارم با دوستای دیگم داخل یک کافه جمع شم بعدش کیک بگیرم جشن بگیریم
از این حرفم گذشت تا اینکه یک هفته مونده بود به تولدم یه روز دیدم یکی از دوستام زنگ زد گفت بیا بریم بیرون منم گفتم باشه و داخل یک کافه قرار گذاشتیم
وقتی رسیدم کافه دیدم همه دوستام اونجان😍 مریم رفته بود آیدیاشون رو از پیجم پیدا کرده بود و دقیقا عین ایده ای که تو ذهن خودم بود رو اجرا کرد تا سورپرایز شم- دوستایی که داخل تولدم بودن هیچ ارتباطی با هم نداشتن مثلا یکیشون دانشگاه آشنا شدم یکیشون کلاس ورزش و .... ولی مریم همشون رو دور هم جمع کرده بود
این تولد ما گذشت و مریم گفت کادوت رو سفارش دادم حاضر کنن هنوز دستم نرسیده و منم اصلا انتظار یا توقع کادو نداشتم...
آقا بحث حساب و کتاب که رسید دیدم برای حساب کردن میز سفارش منم باید دنگ بدم😐😐
ببینید بچه ها من اصلا نمیگم کسی سهم میز من رو بده ولی خب اگر قصد بر سورپرایز و جشن باشه قاعدتا باید متولد یک فرقی با مهمان ها بکنه؟ یا من پرتوقع هستم؟ درست که من یک ایده ای رو به مریم بیان کردم ولی خب اون برای زمانی بود که خودم بدونم با جیبم چند چندم، درست دوستام قصدشون خوشحالی من بود ولی این کار همونطور که یک سورپرایز هست به من یک هزینه هم تحمیل شد🙂
مامانم گفت مشکلی نیست بزار من کل میز رو حساب میکنم اصلا و اینطور شد که مادرم کل میز رو حساب کرد
الان نزدیک به یکسال گذشت و دوستم مریم هرگز کادویی به من نداد به خداوندی خدا اصلا بحث کادو نیست، من برام سوال که یعنی من براش مهم نیستم؟؟🙃🙃🙃🙃
اخه برای تولد خودش با دوستاش پول گذاشتیم کادو و کیک گرفتیم سورپرایزش کردیم🫠🫠
شما جای من بودید ناراحت میشدید یا من حساسم؟