2777
2789

بچه ها من‌الان تو یک موقعیتی هستم شاید براتون جالب باشه، ولی نمیدونم باید ناراحت یا نه لطفا شماها بگید... فقط یکمی طولانی ولی خیلییییی لطف میکنید اگر وقت بزارید بخوانید❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها من پارسال برای تولدم داشتم با دوست صمیم (مریم) میگفتم که دوست دارم با دوستای دیگم داخل یک کافه جمع شم بعدش کیک بگیرم جشن بگیریم

از این حرفم گذشت تا اینکه یک هفته مونده بود به تولدم یه روز دیدم یکی از دوستام زنگ زد گفت بیا بریم بیرون منم گفتم باشه و داخل یک کافه قرار گذاشتیم

وقتی رسیدم کافه دیدم همه دوستام اونجان😍 مریم رفته بود آیدیاشون رو از پیجم پیدا کرده بود و دقیقا عین ایده ای که تو ذهن خودم بود رو اجرا کرد تا سورپرایز شم- دوستایی که داخل تولدم بودن هیچ ارتباطی با هم نداشتن مثلا یکیشون دانشگاه آشنا شدم یکیشون کلاس ورزش و .... ولی مریم همشون رو دور هم جمع کرده بود

این تولد ما گذشت و مریم گفت کادوت رو سفارش دادم حاضر کنن هنوز دستم نرسیده و منم اصلا انتظار یا توقع کادو نداشتم...

آقا بحث حساب و کتاب که رسید دیدم برای حساب کردن میز سفارش منم باید دنگ بدم😐😐

ببینید بچه ها من اصلا نمیگم کسی سهم میز من رو بده ولی خب اگر قصد بر سورپرایز و جشن باشه قاعدتا باید متولد یک فرقی با مهمان ها بکنه؟ یا من پرتوقع هستم؟ درست که من یک ایده ای رو به مریم بیان کردم ولی خب اون برای زمانی بود که خودم بدونم با جیبم چند چندم، درست دوستام قصدشون خوشحالی من بود ولی این کار همونطور که یک سورپرایز هست به من یک هزینه هم تحمیل شد🙂

مامانم گفت مشکلی نیست بزار من کل میز رو حساب میکنم اصلا و اینطور شد که مادرم کل میز رو حساب کرد

الان نزدیک به یکسال گذشت و دوستم مریم هرگز کادویی به من نداد به خداوندی خدا اصلا بحث کادو نیست، من برام سوال که یعنی من براش مهم نیستم؟؟🙃🙃🙃🙃

اخه برای تولد خودش با دوستاش پول گذاشتیم کادو و کیک گرفتیم سورپرایزش کردیم🫠🫠

شما جای من بودید ناراحت می‌شدید یا من حساسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظرم اگر قصدش سورپرایز کردنتون بوده نباید ازتون دنگ میگرفتن و اینکه مادرتون نباید پول میزو حساب میکرد 

اگر با اطلاع خودتون دوستاتونو دعوت میکردید خب اون فرق داره ولی اینجوریشو من ندیده بودم

اینکه میز و حساب کردین بسیار کار خوبی کردینبنده خدا شاید نداشته یا یادش رفته.. همین ک واسه خوشحالیت ...

طرف یه ایده داده گفته دوست دارم.یعنی نباید فکر میکرد شاید طرف خودش شاید پنج تا دوستاشو بخواد بگه نه بیشتر چه هزینه ای تحمیل میشه به طرف.ادم‌برا جیب بقیه حساب کتاب نمیکنه.نداشت نمیکرد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اینکه میز و حساب کردین بسیار کار خوبی کردینبنده خدا شاید نداشته یا یادش رفته.. همین ک واسه خوشحالیت ...

اخه برای دوستای دیگه اش درست که دنگ‌میزارن‌ولی به هرحال کادو رو میخرن

اصلا بحث کادو نیست یعنی من ۲۰۰ هزار تومن هم ارزش ندارم؟؟

اگه تولد های قبلی شما دنگت رو دادی و صاحب تولد فقط مهمون بوده و کادو گرفته،بله حق داری

و ب نظرم دفعه های بعد مثل خودش رفتار کن

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
حق داری ولی ب هر حال تدارک دیدن جمع شدن یعنی براشون مهم بودی کادو ک نداد اومدن و خوردن دونگم ندادن🤣 ...

مامانم هم گفت جوونید زیاد پول ندارید هم یکمی ناراحت شد که چرا اگر برای تو جشن گرفتن خودت هم باید پول بدی 

بزار کلش رو بدم حرفی نباشه🫠❤️