زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 204 عنوان طرز تهیه میگو 35 بازدید | 6 پست درود وقتتون به خیر.میخواستم میگو بپزم دستور پخت خاصی دارید که خوشمزه باشه؟ما قبلا همینطوری مزه دار میکردیم بعد سرخالان گفتم بپرسم ببینم اگر شما جور دیگه میپزید اونطوری امتحان کنمپیشاپیش ممنونم از نظراتتون 1404/05/03 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30018 من پیاز داغ زیاد سرخ میکنم با شویدزیاد میریزم باب برنج من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 204 من پیاز داغ زیاد سرخ میکنم با شویدزیاد میریزم باب برنج مرسی از اینکه وقت گذاشتی نظرت گفتی میگم شوید و هم مخلوط میکنی با میگو؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30018 مرسی از اینکه وقت گذاشتی نظرت گفتی میگم شوید و هم مخلوط میکنی با میگو؟ اره بعضی اوقات بعضی اوقات از عطاری سبزی خشک میگیرم اونم خوبه میریزم اگه داشته باشم بعضی کشمش میریزم من شوهرم وپسرم نمیخورن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 هم میتونی دوپیازه میگو درست کنی(پیاز و میگوو سیب زمینی نگینی و رب گوجه و ادویه)هم میگو سوخاری(مزه دار کن بزن تو پودر سوخاری سرخ کن)هم بریزی لای پلو( تفت بده با پیاز بریز لای سبزی پلو بذار دم بکشه)هر سه تاشم خوشمزه اس♥️ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 204 هم میتونی دوپیازه میگو درست کنی(پیاز و میگوو سیب زمینی نگینی و رب گوجه و ادویه)هم میگو سوخاری(مزه ... دومی و انجام دادم مرسی از نظرت
زهراgh مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 204 اره بعضی اوقات بعضی اوقات از عطاری سبزی خشک میگیرم اونم خوبه میریزم اگه داشته باشم بعضی کشمش میریزم ... منم کشمش دوست ندارم